Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Cruisova manželka v otrasných šatách: Kde nechala prsia?!

Výstrih Katie Holmes doslova zíval prázdnotou Zobraziť galériu (7)
Výstrih Katie Holmes doslova zíval prázdnotou

LONDÝN – Opäť šliapla poriadne vedľa! Americká herečka Katie Holmes (31), ktorú viac ako výkony pred kamerou zviditeľnilo manželstvo s Tomom Cruisom (47), má na krku nemalé faux-pas. V stredu večer sa totiž v spoločnosti objavila ako skutočná módna katastrofa – v nevkusných šatách a úplne plochá!

Totálne sa strápnila! Hoci Katie svojím zmyslom pre módu nikdy nepatrila k hollywoodskej špičke, tentoraz to pokašľala na plnej čiare. Uprostred týždňa sa po boku svojej zákonnej polovičky objavila na londýnskom červenom koberci pri príležitosti odovzdávania cien National Movie Awards. V podivných maxišatách však Tomovi zrejme veľkú radosť nerobila!

Dĺžka až po zem, šikmé pruhy zbiehajúce sa v strede, hlboký výstrih a nič v ňom! Tým všetkým sklamal herečkin outfit, ktorý z diaľky pripomínal akési neforemné vrece. Kameňom úrazu sa stali takisto Katiene topánočky na vysokom podpätku. Nielenže sa k jej šatám nehodili, no Toma doslova vbili do zeme – od manželky bol takmer o hlavu nižší!

Zaujímavé je, že hollywoodska kráska po vzore kamošky Victorie Beckham takýmto spôsobom chcela zrejme upriamiť pozornosť na svoje návrhárske schopnosti. Nech to znie akokoľvek neuveriteľne, tento nešťastný výber pochádza z jej vlastnej kolekcie, ktorá nesie názov Holmes & Yang. Módnych kritikov však modelom bez podprsenky rozhodne neuchvátila – tí ho totiž už stihli označiť za najhorší outfit roka!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu