Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Vášnivá Katie Holmes: S manželom Cruisom vytrela podlahu!

Katie Holmes poriadne zatočila s manželom Zobraziť galériu (7)
Katie Holmes poriadne zatočila s manželom

LOS ANGELES – Vypustila z tela diabla! Hoci Katie Holmes (31) poznáme skôr ako slušnú matku žijúcu v tieni slávnejšieho manžela, život s ňou zrejme vôbec nie je nuda. Nedávno sa totiž ukázala vo svetle, v akom ju pozná málokto – táto dračica sexi pohybmi raz-dva zametie aj s dominantným Tomom Cruisom (47)!

Príjemný spev a dráždivé laškovanie! S takýmto číslom sa hollywoodska mamička predviedla počas slávnostného galavečera s charitatívnym podtónom. Aj keď si doteraz mnohí mysleli, že v domácnosti hrá druhé husle, v skutočnosti vie chopiť iniciatívu pevne do rúk. Takémuto zvádzaniu by totiž odolal naozaj málokto!

Katie sa okolo svojej zákonnej polovičky vlnila v rytme skladby Whatever Lola Wants, Lola Gets (Čokoľvek Lola chce, Lola dostane), ktorá pochádza z muzikálu Damn Yankees, starého 55 rokov. Z herečkinej strany však nešlo o obyčajný tanec – v kabaretnom štýle spomínanú skladbu navyše sama zaspievala a pohľady prítomných hostí pustila pod sukňu. Čierne krátke šaty si totiž dvíhala jedna radosť!

Tom voči flirtovaniu svojej krásnej manželky nezostal chladný a celkom sa podvolil jej rajcujúcemu šarmu. Netrvalo dlho a sám sa ocitol na dlážke! Úloha skroteného žrebca mu však na mužnosti vôbec neubrala, práve naopak. Z jeho strany išlo o pozoruhodné gesto, ktorým zaručene stúpol aj v očiach svojich kolegov – takú vrtkú čerticu v spálni mu musí závidieť každý chlap!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu