Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Tom Cruise si u Katie vydupal druhé dieťa - za 75 miliónov dolárov!

Tom Cruise s manželkou Katie a dcérou Suri Zobraziť galériu (15)
Tom Cruise s manželkou Katie a dcérou Suri

LOS ANGELES - Bábätko na objednávku! Aj tak by sa dala charakterizovať dohoda Toma Cruisea (47) s manželkou, ktorej výsledkom má byť zábava v posteli a nový prírastok do rodiny. Lacný špás to však nebude - Katie Holmes (30) si vďaka tehotenstvu poriadne vylepší bankové konto!

Žiaden rozchod, hor sa do spálne! Hoci sa kuloármi ešte donedávna šírili klebety o ich vážnej manželskej kríze, zdá sa, že prominentná dvojica konečne našla spoločnú reč. K tretiemu výročiu svadby si totiž navzájom darovali zaujímavú zmluvu. Detskej módnej ikone, Suri Cruise, už čoskoro zaobstarajú súrodenca... len čo Tom svojej zákonnej polovičke zaplatí 75 miliónov dolárov!

Katie, u ktorej je momentálne na prvom mieste herecká kariéra, sa ešte donedávna rastúcemu brušku bránila. Podľa rodinných známych jej však konečne narástlo sebavedomie a finančná dohoda pri druhom dieťati je dôkazom toho, že je pripravená vystúpiť z manželovho tieňa. Milióny majú byť totiž len akousi kompenzáciou za život mimo kamier a strieborného plátna. A aj keď herečka plánuje otehotnieť už v budúcom roku, dovtedy si chce zahrať v minimálne jednom kinohite.

"Už sa necíti len ako pani Cruiseová. Opäť je sama sebou," prezradila jej blízka priateľka magazínu OK!. Podľa tej je aj napriek občasným nezhodám vo vzťahu Cruiseovcov všetko v najlepšom poriadku: "Katie a Tom sa niekedy pohádajú, ale hlboko vo vnútri jeden druhého veľmi milujú. A to je dôležité." Dôležitou by však pre ich fanúšikov mohla byť aj odpoveď na otázku, ktorá sa po zverejnení miliónovej dohody prirodzene natíska: Katie, a koľko si dostala za prvorodenú Suri?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu