Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Manžel Sandry Bullock: V prípade rozvodu nedostane žiadne peniaze!

Sandra Bullock s manželom Jesse Jamesom Zobraziť galériu (8)
Sandra Bullock s manželom Jesse Jamesom (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Sandra Bullock má s manželom predmanželskú zmluvu, podľa ktorej, ak ju Jesse James počas manželstva podvádzal, nedostane od nej pri rozvode žiadne peniaze.

A hoci je James sám finančne úspešný, Bullock patrí k najžiadanejším herečkám a je na tom finančne oveľa lepšie. "Ak sa s Jessem rozvedie a dokáže, že ju podvádzal, čo nebude ťažké, Sandra mu nebude musieť nič zaplatiť," uviedol zdroj oboznámený s ich situáciou. Právny zástupca jej manžela však uviedol, že Jesse James ju nadovšetko miluje. "Chce zachrániť manželstvo so ženou, ktorú miluje viac ako čokoľvek vo svojom živote," povedal advokát Joe Yanny.

James, ktorý minulý mesiac po obvineniach z nevery nastúpil na liečenie, "sa má tak dobre, ako len môže," uviedol Yanny. "Zameriava sa na to, čo robí a snaží sa polepšiť," dodal. Jeho právny zástupca sa tiež domnieva, že médiá svojou neustálou pozornosťou a menovaním zdravotníckeho zariadenia zašli priďaleko. "Je to nechutné," uzavrel. Informácie zverejnili webové stránky people.com a radaronline.com.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu