Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sandra Bullock na dne: Ako manželka som zlyhala!

Sandra Bullock Zobraziť galériu (6)
Sandra Bullock

LOS ANGELES – Sype si popol na hlavu! Iné ženy by podvodníkovi vyškriabali oči, mnohonásobne podvedená herečka Sandra Bullock (45) obviňuje z rozpadu ich vzťahu seba. Sandra, prečo sa zastávaš toho neverníka?

Zmocnili sa jej pochybnosti! Najskôr tvrdila, že by na neverného manžela zobrala bejzbalovú pálku a poriadne by ho dobila. Dnes sa situácia dramaticky zmenila. Úspešná herečka zrazu nevie, či na krachu manželstva tiež neniesla svoju časť viny. Interné zdroje dokonca tvrdia, že odhalenie nevery pre ňu nebolo až takým šokom – manžela totiž upodozrievala z niečoho nekalého! Jemu sa však vždy podarilo z hádky vykorčuľovať s tvrdením, že síce chodí do striptízových podnikov, ale to je všetko. Dnes sa však vie, že udržoval dlhodobý pomer s viacerými ženami nie najlepšej povesti.

„Keď sa manželstvo skončí, a je jedno za akých okolností, vždy sa pýtate sama seba ‘Čo som mohla urobiť inak?’ To je presne to, čo Sandra práve robí,” prezradil zdroj blízky filmovej hviezde. “Sandre sa zdá, že sklamala, pretože bola pričasto mimo domu na filmovačkách namiesto toho, aby sedela doma.”

Faktom je, že len v druhej polovici roku mala hneď tri filmové premiéry: Návrh, All About Steve a oscarový Blind Side. Je teda zrejme fakt, že doma veľa času netrávila. Tak či onak, ani jej manžel Jesse James nie je žiadne neviniatko. Potvrdilo to aj jeho prihlásenie sa na odvykaciu kúru od sexu. Mohutný silák je vraj ochotný urobiť čokoľvek, aby zabránil rozvodu a získal Sandru späť. Uvidíme, či sa mu to podarí!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu