Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Škaredá Betty vyrástla: Je z nej štýlová sexica!

America Ferrera Zobraziť galériu (8)
America Ferrera

LOS ANGELES – Je to vôbec ona? Tí, ktorí si pamätajú herečku Americu Ferreru (25) so zubným strojčekom a obočím ako Brežnev musia byť v poriadnom šoku. Mladá brunetka sa totiž od základov zmenila – je z nej sexi mačička!

Poriadne na sebe zapracovala! Máloktorá herečka vďačí za svoj úspech tomu, že zle vyzerá. America Fererra, predstaviteľka hlavnej postavy v seriály Škaredá Betty, je výnimkou. Alebo lepšie povedané, bola ňou. Na premiére animovaného filmu How To Train Your Dragon, na ktorom spolupracovala, ľuďom doslova „vytrela zrak“. Neforemná tučná postava, zuby ako šrotovisko a jedno obočie namiesto dvoch, sú už totiž minulosťou!

Hoci jej pár kíl navyše ešte zostalo, krásny úsmev, príťažlivý účes a štýlové oblečenie z nej robia latinskoamerickú krásavicu. Žeby za jej veľkou zmenou stáli svadobné plány s dlhoročným priateľom, hercom Ryanom Piersom Williamsom? America tvrdí, že to tak nie je a život „nadivoko“ jej vôbec neprekáža.

America nedávno dotočila štvrtú a zrejme poslednú sériu seriálu Škaredá Betty a uvažuje, čo ďalej. Po hektickom tempe sa teší hlavne na jednu vec – na spánok. Ako prezradila, zmieriť sa so skončením natáčania tohto seriálu bolo pre ňu veľmi ťažké. „Žila som s touto postavou a milovala som ju od prvého dňa... Celá jej cesta bola vývoji, dospievaní a prijatí seba samej fyzicky aj emocionálne. Je ťažké povedať jej zbohom.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu