Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Škaredá Betty vyráža dych: Po rokoch je brutálne krásna! A ešte aj nahá

Ana María Orozco Aristizábal sa zviditeľnila najmä účinkovaním v telenovele Škaredá Betty. Zobraziť galériu (8)
Ana María Orozco Aristizábal sa zviditeľnila najmä účinkovaním v telenovele Škaredá Betty.

BOGOTA - Starne do krásy! Kolumbijská herečka Ana María Orozco Aristizábal (42) sa zviditeľnila najmä účinkovaním v obľúbenej telenovele Škaredá Betty. Jej poznávacími znameniami boli neumyté vlasy, veľké okuliare, strojček na zuboch a fúziky nad hornou perou. V reálnom živote sa však sympatická tmavovláska o svoj zovňajšok príkladne stará a šarm nestráca ani s pribúdajúcimi rokmi. Najnovšie sa dokonca dala zlákať na pózovanie v Evinom rúchu.

Kedysi svojim vzhľadom desila, dnes provokuje nahotou! Ana María Orozco Aristizábal, známa najmä ako predstaviteľka Škaredej Betty, patrí k najznámejším a najkrajším kolumbijským herečkám. Keby jej ktosi v čase dospievania povedal, aký osud ju čaká, zrejme by mu neverila. Ako sama v rozhovoroch viackrát priznala, nevyzerala príťažlivo a chlapci o ňu vôbec nejavili záujem. 

Pri pohľade na herečkine aktuálne fotografie to asi viacerí jej spolužiaci ľutujú. Z Anny Marie je dnes očarujúca štyridsiatnička, ktorá odhalenými krivkami ozdobila aktuálne vydanie časopisu Soho. „Nikdy sa ma nikto neopýtal, či by som pózovala nahá. Keď to prišlo, tak som si povedala, že prečo nie. Z fotiek som naozaj nadšená,” povedala v rozhovore pre TV Notas predstaviteľka Škaredej Betty. 

Anna Maria sa prvýkrát vydávala v roku 1999. Svoje áno povedala kolegovi Julianovi Arangovi, no ich manželstvo trvalo len 10 mesiacov. Do bielych šiat sa znovu obliekla v roku 2005. Jej vyvoleným vtedy bol argentínsky muzikant Martín Quaglia, s ktorým má dve dcéry. Ani tento vzťah jej však nevydržal a v roku 2012 sa opäť rozviedla.

Škaredá Betty je v skutočnosti krásna žena, ktorá nemá s nahotou žiaden problém.
Zobraziť galériu (8)
Škaredá Betty je v skutočnosti krásna žena, ktorá nemá s nahotou žiaden problém.

Viac o téme: Škaredá BettyAna María Orozco Aristizábal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu