Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Utrite si sliny, magori! Bola na smiech, dnes je z nej krásna Miss

Maria Petrou bola v škole šikanovná. Dnes sa pýši titulom Miss West Midlands 2014. Zobraziť galériu (7)
Maria Petrou bola v škole šikanovná. Dnes sa pýši titulom Miss West Midlands 2014.

COVENTRY – Ich snaha je zbytočná! Maria Petrou (21) sa pýši titulom Miss West Midlands 2014 a už budúci mesiac zabojuje o post kráľovnej krásy mesta, v ktorom žije. Atraktívna tmavovláska sa netají ambíciami stať sa tiež modelkou a rovnako úprimne rozpráva aj o krutom detstve. Paradoxom je, že idioti, ktorí ju kedysi šikanovali, sa dnes uchádzajú o jej priazeň.

Maria Petrou je vo Veľkej Británii známa ako minuloročná víťazka regionálnej miss, ktorá má pred sebou novú výzvu – účasť v ďalšej súťaži krásy. Pri pohľade na atraktívnu tmavovlásku s dokonalými krivkami je až priam neuveriteľné, že bola kedysi obeťou šikany kvôli svojmu vzhľadu. Počas základnej a strednej školy ju spolužiaci prirovnávali k Škaredej Betty a animovanému psovi Goofimu.

„Samozrejme, že ma to vždy zarmútilo,” priznáva bez okolkov Maria, ktorá na sebe tvrdo pracovala, aby mohla neprajníkom dokázať, že sa mýlia. Keď ju kamaráti z univerzity nabádali k tomu, aby sa prihlásila na súťaž krásy, dlho neváhala. A prvý úspech bol na svete. 

Okrem toho, že jej šarm ocenili odborníci, Maria sa dočkala aj inej satisfakcie. Spolužiaci, ktorí jej strpčovali detstvo, ju začali vo veľkom žiadať o priateľstvo na sociálnej sieti a uchádzajú sa o jej priazeň. „Rozhodla som sa ich žiadosti neprijať. Nech si žijú svoj život a mne nech dovolia žiť ten môj,” povedala na margo toho tmavovláska. Zároveň sa netají ambíciami stať sa modelkou. A bodaj by sa jej to podarilo, nech neprajníci puknú závisťou. 

Pri pohľade na Mariu dnes padne na zadok nejeden spolužiak, ktorý ju kedysi šikanoval.
Zobraziť galériu (7)
Pri pohľade na Mariu dnes padne na zadok nejeden spolužiak, ktorý ju kedysi šikanoval.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu