Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Škandál z noblesného festivalu v Cannes: Škaredej Betty vliezol úchyl pod šaty!

America Ferrera sa stala obeťou známeho hollywoodskeho úchyla, ktorý sa jej snažil dostať pod šaty. Zobraziť galériu (9)
America Ferrera sa stala obeťou známeho hollywoodskeho úchyla, ktorý sa jej snažil dostať pod šaty. (Zdroj: SITA)

CANNES – Vydesená a v šoku! Aj keď filmové festivaly a premiéry podliehajú prísnym bezpečnostným opatreniam, vytrvalí prenasledovatelia hviezd dokážu využiť každú štrbinku. Pred pár hodinami sa o tom na vlastnej koži presvedčila America Ferrera (30). Priamo na červenom koberci pred stovkami fotografov jej vliezol pod šaty cudzí votrelec.

Ako sa mohol dostať až do takej tesnej blízkosti? Presne to sa pýtajú áčkové hollywoodske hviezdy, ktoré sa počas včerajšieho popoludnia stali svedkami neuveriteľného incidentu. Jeho obeťou sa stala predstaviteľka kultovej televíznej postavy – Škaredá Betty. Tá si spolu s ostatnými kolegami vyrazila na slávnostné premietanie druhého pokračovania animovanej snímky Ako si vycvičiť draka. Pri pózovaní ju však nepríjemne zaskočil dotieravec menom Vitalii Sediuk.

America Ferrera sa síce zviditeľnila ako nie príliš pôvabná slečna so strojčekom na zuboch a s okuliarmi, no v skutočnosti z nej vyrástla očarujúca dáma. Stačí sa pozrieť, ako zažiarila na červenom koberci v luxusnej róbe z dielne Georgesa Hobeiku. Práve tej zrejme nedokázal odolať bláznivý mladík, ktorý k nej pricupital odzadu, vrhol sa jej k členkom a doslova jej liezol pod sukňu. Zaskočená zostala aj ochranka, ktorej trvalo hodnú chvíľu, kým votrelca spacifikovala.

Sediuk je len 24-ročný samozvaný novinár ukrajinského pôvodu, ktorý našiel zaľúbenie v tom, že svetovým celebritám znepríjemňuje život v tej najnevhodnejšej chvíli. V minulosti sa zviditeľnil napríklad tým, že sa pokúsil pobozkať Willa Smitha. Speváčke Adele zas vybehol na pódium vo chvíli, keď si minulý rok preberala cenu Grammy.

Za uvedený prehrešok Sediukovi síce hrozil pobyt za mrežami, no nakoniec obišiel s mastnou pokutou vo výške tisíc dolárov. „Ako vidíte, som stále živý a stále sa usmievam,“ nešetril nenávidený Ukrajinec sarkazmom po tom, čo namiesto šiestich mesiacov strávil v cele len jedinú noc.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu