Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Pamela Anderson kráľovnou parketu: Vďaka ťažkým silikónom!

Pamela Anderson so svojimi povestnými silikónmi Zobraziť galériu (8)
Pamela Anderson so svojimi povestnými silikónmi

LOS ANGELES – Víťazstvo má vraj na dosah! Hoci sexbombu 90. rokov už väčšina médií zatracovala, jej kariére ešte nemusí byť koniec. Pamela Anderson (42) sa totiž aj napriek pribúdajúcim vráskam a zanedbanej pleti blysne v úlohe tanečníčky. A vďaka umelému poprsiu možno nakoniec aj vyhrá!

Do tanca má v zásobe tajnú zbraň! Niekdajšia hviezda seriálu Pobrežná hliadka sa od pondelka 22. marca bude pravidelne objavovať v televíznej šou, ktorú na Slovensku poznáme pod názvom Let’s Dance. Vypadnúť sa ale rozhodne tak skoro nechystá. Na ceste za triumfom jej totiž má pomôcť práve bohatá nádielka vo výstrihu!

O výhodách objemného poprsia s radosťou porozprával Pamelin tanečný partner, Damian Whitewood, ktorý je presvedčený, že vďaka silikónom je telo perfektne vyvážené: „Pomáha to udržať váhu cez palce smerom dopredu, je to prídavný bonus. A je tam tiež lepší telesný kontakt, to je ďalšie plus.“

Minuloročný víťaz, Apolo Ohno, je však v tomto smere veľmi skeptický a výbavu v oblasti hrudníka u americkej blondínky poriadne skritizoval. Podľa neho sú totiž ženské prsia takej veľkosti pri vrtkých pohyboch iba na príťaž. Kto z dvoch odborníkov má teda pravdu, zrejme ukáže až čas. Isté však je, že Pamela už teraz vložila do tanca nielen vnady, ale tiež svoje srdce. A aby sa v minimalistických outfitoch vyhla číhajúcim faux-pas, zaobstarala si už aj nálepky na bradavky!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu