Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zvodná Ďurianová: Predviedla sexi telo i nezvyčajne plný dekolt!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (41)
Marianna Ďurianová

BRATISLAVA - Pri pohľade na toto telo by slintal snáď každý! Markizácka moderátorka Marianna Ďurianová (32) sa včera predviedla opäť v roli modelky. Po zhodení niekoľkých kilogramov vyzerala plavovláska naozaj skvelo a svojou postavou by zatienila aj profesionálne modelky. Na móle dokonca poodhalila svoje prsia.

Moderátorka spravodajstva Marianna Ďurianová sa v stredu večer po odvysielaní správ ponáhľala na predvádzacie mólo. Išla totiž odprezentovať nádherné dlhé biele šaty od návrhárky Jany Pištejovej (jej tvorbu na nadchádzajúcu plesovú sezónu si môžete pozrieť TU!). Ďurianová v priliehavej róbe neukázala iba sexi schudnutú postavu, ale aj neobvykle plný dekolt. Ak by ste si mysleli, že Marianna podstúpila nejakú plastickú operáciu, mýlili by ste sa. Jednoducho tentokrát použila vystuženú podprsenku. A tak si prítomní páni mohli vychutnať pohľad na blondínku trošku inak, ako keď je na televíznej obrazovke.

Okrem Ďurianovej sa v roli modelky predviedli aj ďalšie známe tváre. V krásnych róbach sa po móle prešli aj Miss Universe 2007 Lucia Senášiová, Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková, herečka Lucia Rózsa Hurajová, či moderátorka Lenka Šóošová. A dokonca aj topky.sk mali svoje zastúpenie. Modelkou sa na chvíľu stala naša redaktorka Alena Kvasnicová. Fotografie z prehliadky si môžete pozrieť v našej GALÉRII.

Sledujete TOPKY TV: Celebrity na móle i zakopnutie modelky.

Sle



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu