Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Šokovaný Kuly: Kto mu nabonzoval exmanželkinho milenca?

Kuly o vzťahu bývalej manželky už vie. Zobraziť galériu (7)
Kuly o vzťahu bývalej manželky už vie.

NITRA – Zaskočilo ho to! Na topkách sme v utorok zverejnili exkluzívne zábery muža, ktorý vyplnil prázdne miesto v srdci exmanželky Mária "Kulyho" Kollára (37) Danky (26). Čo na tento vzťah hovorí samotný líder Desmodu?

Napriek tomu, že tejto dvojici manželstvo nevyšlo, ani jeden z nich sa netají tým, že majú medzi sebou korektný vzťah a naďalej sa stretávajú. Zaujímavé preto je, že spevák o Danielinom milencovi nič nevedel. Až ich spoločný syn Mário (8) ako prvý otcovi prezradil, že sa jeho bývala manželka s niekým stretáva. 

Keď sme sa na to Kulyho spýtali, potvrdil nám to. „Malý Majko mi hovoril, že niekto chodí za maminou. Ja ho nepoznám, ani som ho ešte nevidel. Viem iba to, že ho volajú Mojo,“ povedal líder Desmodu. Potom sa schuti zasmial a prezradil, že ho aj celkom zaujíma, ako jej súčasný frajer vyzerá a či sú si v niečom podobní.

O tom, že má Daniela nového partnera, si pošuškáva celá Nitra. Aj spevák poznamenal, že to už počul z viacerých strán. Ako správny otec sa zaujíma hlavne o vzťah medzi synom a maminým novým partnerom. „Keď som sa ho spýtal, aký je, povedal, že veľmi milý,“ podotkol Kuly. A to mu očividne stačí! „Snažím sa ho našimi vzťahmi veľmi nezaťažovať. Nech nemá v hlávke guľáš,“ dodal.

Spevák nenarážal iba na vzťah bývalej manželky s mladým študentom Mojmírom Chlebcom (21), ale zrejme aj na svoj vlastný. Kuly totiž tvorí pár s mladučkou Luciou Novákovou (18). Tá bola podľa medializovaných informácií hlavným dôvodom ich rozchodu. V súčasnosti to vyzerá tak, že sú prípadné konflikty zažehnané. Aj samotný Kuly priznal, že všetci spolu vychádzajú dobre a rozumejú si.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu