Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Kulyho exmanželka: Tento muž nahradil desmoďáka!

Kulyho exmanželka a jej Zobraziť galériu (5)
Kulyho exmanželka a jej "zajko"

NITRA – Ulovila si zajačika! Bývala manželka frontmana skupiny Desmod Mária „Kulyho“ Kollára (37) už nie je sama. V posledných mesiacoch sa po boku Daniely Kollárovej (26) objavuje mladý milenec. Ako topky.sk vypátrali, je ním iba dvadsaťjedenročný bývalý hokejista Mojmír Chlebec. Medzi ním a Dankou je to vraj láska ako hrom!

Sklamaná manželka sa nechala zrejme inšpirovať svojím bývalým. Podobne ako Kuly totiž stavila na „mladšie mäsko“. A vraj si to aj pekne vychutnáva. So svojím partnerom sa objavujú bok po boku takmer na každom kroku, čo dokazujú aj naše fotografie.

Mojmír navštevuje Danku v práci a pravidelne u nej doma aj prespáva. Ráno potom spoločne odprevádzajú Dankinho syna do školy. Ako sme sa dozvedeli z dôveryhodného zdroja, tmavovláska si nového milenca pekne hýčka.

„Nechcem sa k tomu vyjadrovať,“ odbil nás Mojmír, keď sme mu dali priestor na vyjadrenie sa k tejto téme. Vzťah s Dankou nám nechcel ani poprieť ani vyvrátiť. Je však evidentné, že slovami: „Je to jej súkromná vec,“ dal na vedomie, že sa s Kulyho bývalou manželkou pozná.

To, že si Danka vzťah s mladým milencom užíva, nám potvrdil aj zdroj z ich blízkeho okolia. „Je to veľká láska. Rozumejú si. Sem - tam sa pohádajú, keď ide Danka s babami žúrovať, ale to len tak na chvíľu. Takže zatiaľ to vyzerá ako ideálny pár.“

V súčasnosti okolo svojho vzťahu nerobí tajnosti ani samotný Kuly, ktorý tvorí pár s Luciou Novákovou. Tá bola podľa medializovaných informácií jednou z hlavných príčin rozpadu niekoľkoročného manželstva.

Viac zaujímavostí o ich vzťahu sa dozviete už zajtra na topkách!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu