Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kulyho bývalá žena: S mladým milencom pred oltárom!

Vysmiata Daniela Kollárova so svojím mladým milencom Zobraziť galériu (8)
Vysmiata Daniela Kollárova so svojím mladým milencom

NITRA – Už patrí do rodiny! Včera sme na topkách informovali o mladom študentovi Mojmírovi Chlebcovi (21), ktorý vyplnil prázdne miesto v srdci exmanželky Mária „Kulyho“ Kollára (37) - Daniely (26). A hoci je jej vzťah s mladým zajačikom relatívne čerstvý, je to medzi nimi vážnejšie, než by sa na prvý pohľad zdalo.

Zaľúbenci sa totiž v sobotu objavili ruka v ruke pred oltárom. Neprišli si však povedať svoje áno, ale dorazili na svadbu Mojmírovej sestry. Slávnostná udalosť sa konala v nitrianskej mestskej časti Janíkovce.

Daniela robila pri tejto príležitosti bývalému hokejistovi garde. Je teda zjavné, že tmavovlásku už prijala rodina nového milenca medzi seba. Ako vidno na našich záberoch a videu, všetci spolu družne konverzujú. Exmanželka lídra skupiny Desmod sa v mladíkovej spoločnosti cíti príjemne, o čom svedčí úsmev na jej tvári.

A hoci je zrejmé, že obaja patria k sebe, Mojmír Chlebec je v otázke vzájomného vzťahu zdržanlivý. „Nechcem to komentovať,“ odbil nás, keď sme mu dali priestor na vyjadrenie sa k tejto téme. Ako sa zdá, svoje súkromie si chce udržať v tajnosti.

Stroskotané manželstvo Danky a Kulyho

Koncom minulého roka prechádzal vzťah Kulyho a jeho manželky krízou. Dlhotrvajúce nezhody nakoniec vyvrcholili rozvodom, ktorý prebehol 15. apríla 2009 v Nitre. Daniela v tomto období rapídne schudla a výrazne zmenila strih vlasov.

Bývalí manželia sa však najnovšie  vybrali každý svojou cestou. Obaja si našli mladších partnerov. Spevák z Desmodu tvorí pár s osemnásťročnou vokalistkou Luciou Novákovou, jeho bývalá žena Danka zasa s dvadsaťjedenročným hokejistom. Ostáva nám už len čakať, kto z nich nás prekvapí skôr spečatením vzájomného vzťahu. 

Čo povedal na nový vzťah svojej exmanželky samotný Kuly? Ako sa o ňom dozvedel? Dozviete sa už zajtra na topkách. A budete prekvapení!

 



kuly exmanželka


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu