Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Štumpfová cepuje Mokrého: Nadáva mu!

Katarína Štumpfová a Juraj Mokrý Zobraziť galériu (9)
Katarína Štumpfová a Juraj Mokrý

BRATISLAVA – Tá sa ale vie rozohniť! Sympatická tanečníčka Katarína Štumpfová (23) vyzerá navonok ako nežné stvorenie, no podľa jej vlastných slov dokáže aj pritvrdiť! Svojmu tanečnému partnerovi Jurajovi Mokrému (31) vraj vie v Let´s Dance aj poriadne naložiť!

Oproti prvému kolu sa Katarína Štumpfová a Juraj Mokrý nepopísateľne zlepšili. Nás preto zaujímalo, ako prebiehajú ich tréningy. Má vôbec herec, ktorý je známy svojráznym humorom, chuť na vážny nácvik? „Náš tréning začína tak, že mi Juraj zavolá, že nepríde. Ja mu vynadám, že nech okamžite príde. On sa potom na chvíľu tvári, že je urazený. No neskôr sa naštartuje a maká,“ prezradila nám niečo zo zákulisia príprav na šou Štumfová, ktorá netajila, že na Mokrého musí občas zvýšiť hlas.  Ako ďalej povedala, je prekvapená z toho, že Mokrý vôbec drie. „Ja som si myslela, že bude iba srandovať. No on na sebe naozaj maká,“ dodala plavovláska. Uvidíme, ako im to v šou pôjde ďalej.

 

Sledujte TOPKY TV: Štumpfová o tréningoch, budúcom tanci i tom, ako chudne Mokrý!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu