Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Zronená a uplakaná Kosorínová: Porota sa na nás odbavovala!

Mirka Kosorínová sa neubránila slzám. Zobraziť galériu (11)
Mirka Kosorínová sa neubránila slzám. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Mladí športovci dostali na frak! Porota chce radšej vidieť tancovať v Let´s Dance speváčku Marcelu Laiferovú (63)! Topky.sk zisťovali, či vypadnutý pár Martin Šmahel (26) a Mirka Kosorínová (26) nemá po skončení v šou pocit krivdy. Porota im totiž vôbec nič nedarovala.

To, čo by málokto čakal, sa stalo skutočnosťou. Z tanečnej šou vypadli dvaja mladí a sympatickí športovci. Hoci mali veľké ambície, paradoxne skončili prví. Sám Šmahel v dokrútke priznal, že ako každý športovec, aj on chce vyhrávať. No nestalo sa tak! Porota pred ním a Mirkou Kosorínovou uprednostnila speváčku Marcelu Laiferovú s Milanom Plačkom. 

Už v prvom kole odborníci vypadávajúci pár príliš nešetrili. A tak sa natískala otázka, či ich iba podcenili alebo si na nich nejakým spôsobom zasadli. Samotný Muž roka Martin Šmahel, ako aj jeho tanečná partnerka Mirka Kosorínová, sa po premiérovom tanečnom kole na porotu dosť hnevali. „Ja chápem, že sa musia na nás trošku odbavovať, aby bol ten program atraktívnejší. Ale skôr si myslím, že by bolo vhodnejšie, aby vyzdvihovali pozitíva. Aby nás navnadili. Teraz nás celkom nahnevali a tešíme sa ako im to ukážeme,“ povedal v nedeľňajšej dokrútke fitness tréner, ktorému kritika evidentne nerobí dobre. Zrejme to však porotcom príliš neukázal, lebo ani jeden z nich ho nechcel „zachrániť“. Hlas dali radšej speváčke.

Topky.sk na margo toho zisťovali, či si vypadnutý pár nemyslí, že si na nich porota zasadla. „Musím povedať, že trošku som mala taký pocit, ale skôr to pripisujem tomu, že nás chceli vyhecovať, že sme mladí a viac toho znesieme. Rozhodli sa tak, ako sa rozhodli. Rešpektujeme ich rozhodnutie,“ prezradila zronená a uslzená Kosorínová, ktorú vypadnutie mrzelo evidentne viac než Šmahela. Dokonca spolu s Mirkou plakal aj je priateľ- tanečník Matej Chren, ktorý tancuje s Ivetou Bartošou.



Sledujte TOPKY TV: Uplakaná Mirka prezradila aj to, kto by si podľa nej zaslúžil v Let´s Dance vyhrať!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu