Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Martin Pyco Rausch prekvapuje: Adela mi nechýba!

Martin Pyco Rausch a Adela Banášová Zobraziť galériu (11)
Martin Pyco Rausch a Adela Banášová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Zostal sám a je mu dobre! Tretiu sériu Let’s Dance moderuje Martin Pyco Rausch (31) bez svojej kolegyne Adely Banášovej (28). Jej náhrada Zuzana Fialová (34) zaisťuje rozhovory v zákulisí a celú tanečnú sálu ma na starosti len Pyco. Ako sa tam cíti bez Adely?

Veľká zmena! Po dvoch spoločne odmoderovaných sériách Let’s Dance sa Martin Pyco Rausch a Adela Banášová museli „rozísť“. Z Adely je totiž v aktuálnej tretej časti šou tancujúca celebrita.

A Pyco zostal na moderovanie v tanečnej sále sám. Topky.sk zisťovali, ako sa mu uvádza program osamote. Chýba mu Adela? „Je to náročnejšie, keďže mi pribudli ešte aj texty mimo obrazu, ale paradoxne sa mi moderuje dobre,“ povedal nám Martin, čím opatrne naznačil, že si vie poradiť aj bez „ukecanej“ partnerky.

Zdá sa, že podľa Pyca nahradila herečka Zuzana Fialová adekvátne Adelu. Hoci sa väčšinu večera pohybuje len v zákulisí. „Zuzana je skvelá partnerka, profík a tímový hráč. Hneď po Let’s Dance pôjdeme spolu moderovať aj do Španielska, Talianska a Rumunska,“ so smiechom nám porozprával Pyco.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu