Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Rozmarná Beyoncé: Diamantmi rozmaznáva už aj svoje prsia!

Beyoncé Zobraziť galériu (12)
Beyoncé

NEW YORK - Populárna speváčka evidentne patrí do kategórie celebrít, ktoré súčasnú finančnú krízu zvysoka ignorujú a naďalej si rady doprajú patričnú dávku luxusu. Beyoncé (27) totiž nedávno za sexi podprsenku neváhala "vysoliť" hriešnu sumu peňazí, a to dokonca v rekordnom čase!

Tak ako milióny žien po celom svete, aj čokoládová kráska zbožňuje vymetanie luxusných butikov. A keďže Beyoncé disponuje v oblasti hrudníka naozaj štedrou nádielkou, svoje krásne tvarované poprsie rada rozmaznáva kvalitnou spodnou bielizňou. Tento druh nákupov robí zaručene radosť aj speváčkinmu manželovi Jay-Zemu - minimálne do chvíle, kým nezistí, koľko takáto paráda vlastne stojí.

Hudobná hviezda, známa aj vďaka svojim oblejším krivkám, si nákupnou horúčkou vyhodila z kopýtka v New Yorku. Bankové konto si "odľahčila" v butiku Patricia Field's Bowery, kde jej do oka padli hneď dva špeciálne kúsky a v priebehu dvadsiatich minút dokázala utratiť neuveriteľných jedenásťtisíc dolárov.

Pikantnú informáciu o rozmarnom nákupe priniesol denník New York Post, podľa ktorého si Beyoncé vybrala večernú robu a čiernu podprsenku vykladanú diamantmi. Ktovie, koľko jej takáto podprsenka vlastne vydrží - krádež je totiž v tomto prípade vysoko nepravdepodobná.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu