Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Beyoncé ukazuje prednosti – zadok radšej schovala

Beyoncé a jej sexi výstrih Zobraziť galériu (4)
Beyoncé a jej sexi výstrih

LOS ANGELES - Po neuveriteľnom faux pas s výberom šiat na natáčanie videoklipu potrebovala hviezda nutne napraviť svoju reputáciu. Nafotením sexi záberov v tých správnych pózach bojuje Beyoncé (27) o svoje postavenie medzi najkrajšími celebritami Hollywoodu.

A to sa jej naozaj darí na výbornú. Pochvalu však treba smerovať aj na šikovných fotografov z časopisu LA Confidential. Tí totiž presne vedeli, aké oblečenie spraví z americkej speváčky opäť bohyňu zmyselnosti. Trblietavé šaty, v ktorých jej pozadie vyrážalo dych svojimi rozmermi, to teda určite neboli.

Trapas so šatami nie je to jediné, čo Beyoncé v poslednej dobe trápi. Nedávno o sebe prezradila, že najväčšie problémy jej robí udržať doma poriadok. Je totiž veľký neporiadnik. „Nenosím žiadne papuče. Žiaden make-up. Papuče ostávajú pri dverách. Kabelka je v kuchyni,“ hovorí mladá hviezda.

Práve to sa stáva hlavnou príčinou hádok so speváčkiným manželom. Jay-Z to rozhodne nemá ľahké. „Myslím, že je to preňho náročné. Je veľmi veľmi poriadkumilovný,“ ľutuje ho Beyoncé.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu