Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Beyoncé, čo to máš za šaty? Narástol ti zadok?!

Beyoncé Zobraziť galériu (10)
Beyoncé

NEW YORK - Čokoládová kráska Beyoncé (27) odjakživa patrila k hŕstke ženských celebrít, ktoré odolávajú diktátu štíhlosti a svoje oblé krivky s hrdosťou vystavujú na obdiv. Na posledných záberoch však pozadie tejto atraktívnej speváčky svojimi rozmermi skutočne vyráža dych!

Hovorí sa, že všetko sa vráti späť do módy, pokiaľ dosť dlho vyčkáte. Toto úslovie si vzala k srdcu aj Beyoncé, ktorá vo svojich módnych inšpiráciách poriadne zalovila v čase opačným smerom a vrátila sa až do 16. storočia. Minulý týždeň sa totiž v uliciach New Yorku prechádzala v podobných šatách, aké nosila kráľovná Alžbeta.

Luxusnú zlatú róbu s dĺžkou až po zem pre Beyoncé navrhol parížsky krajčír Thierry Mugler. Vychytávkou tých šiat sa stal rafinovaný korzet, ktorý zvýraznil speváčkin osí pás a plný dekolt. Najväčšiu pozornosť však upútalo jej nezvyčajne široké pozadie, ktoré okamžite vyvolalo vlnu búrlivých diskusií o tom, či Beyoncé tú správnu mieru už v tomto prípade neprešvihla.

Hudobná hviezda si extravagantný módny kúsok zadovážila pri príležitosti natáčania nového videoklipu, ktorým plánuje spropagovať svoje nadchádzajúce turné. Na koncertnú šnúru si už teraz objednala 58 šiat pre seba a svoje tanečnice takisto od Thierryho Muglera - Beyoncé sa totiž údajne do jeho tvorby úplne zamilovala.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu