Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Rozboril: Svadba?! Ani náhodou! Je to sarkazmus a irónia!

Vilo Rozboril so svojou priateľkou. Zobraziť galériu (6)
Vilo Rozboril so svojou priateľkou. (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA – Ženiť sa už nemieni! No napriek tomu sme mohli moderátora Vila Rozborila (42) vidieť, ako počas nedávneho priameho prenosu stojí pred oltárom so svojou priateľkou Zuzanou. V skutočnosti však svadbu neplánuje a celé to považuje za ironické.

Markizácky moderátor Vilo Rozboril, ktorý bol už dvakrát ženatý s exmanželkou Katarínou, v blízkej budúcnosti svadbu evidentne nechystá. Hoci chodí so svojou priateľkou - marketingovou riaditeľkou televízie Markíza Zuzanou Ťapákovou viac ako dva roky, o otázke spoločnej svadby iba žartuje.

Dokázal to aj počas televíznej dokrútky, ktorú mohli vidieť diváci počas odovzdávania cien OTO 2008. Tam vystúpil ako ženích spolu s nevestou. Hoci tvár nevesty nebolo vidieť, bolo zrejmé, že v scénke ide o jeho priateľku Zuzanu. Sobášiaci úradník oslovil dotyčnú dámu rovnakým krstným menom a dokonca bola aj blondínka.

Topky.sk sa ho preto spýtali, či tou dokrútkou chcel niečo naznačiť. „Chápte to ako sarkazmus, iróniu a nadhľad, ktorá patrila k tomu celému večeru. Veľa vecí tam bolo takých sarkastických a ironických. Táto vecička bola tiež taká,“ povedal nám Rozboril, ktorý v ten večer síce nezískal OTA v kategórii moderátor, ale ocenenie si prebral za reláciu Modré z neba v kategórii Zábavný program. A tak isto získal sošku aj v kategórii Program branding za reláciu VILOmeniny.

 

Sledujte TOPKY TV: Vilo Rozboril o zisku sošiek a svadbe.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu