Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ohrozená Pauhofová: Český herec Duchoslav ju napadol nožom!

Táňa Pauhofová s nožom pod krkom. Zobraziť galériu (6)
Táňa Pauhofová s nožom pod krkom.

BRATISLAVA – Scéna ako vystrihnutá z filmu sa udiala na včerajšom raute, ktorý sa konal po premiére filmu "Sněženky a machři po 25 letech"! Český herec Jan Antonín Duchoslav (43) pred desiatkami ľudí napadol slovenskú herečku Táňu Pauhofovú (25) nožom a takmer ju podrezal! Topky.sk zistili, prečo to urobil.

Český film z prostredia školského lyžiarskeho zájazdu "Sněženky a machři po 25 letech" sa vrátil do kín! Na včerajšej premiére sa pozvaní hostia mohli tešiť z prítomnosti viacerých českých hviezd. Nechýbal medzi nimi ani jeden z hlavných hrdinov filmu - herec Jan Jan Antonín Duchoslav alias Viki Cabadaj. A práve neho pristihli topky.sk pri zvláštnej situácii, ako si nenápadne vkladá do saka veľký nôž.  

To sme však ešte netušili, že ním chce "napadnúť" slovenskú herečku Táňu Pauhofovú. Ak by ste si však mysleli, že chcel známy herec ryšavej kráske naozaj ublížiť, mýlili by ste sa. Ako nám ešte pred útokom prezradil, chystal sa iba urobiť fór. „Je to taký žart. To má súvislosť s filmom, ktorý sa bude v blízkej dobe nakrúcať, a kde mám mať rolu mäsiara. A k tomu potrebujem mäsiarsky nôž,“ povedal herec na margo schovaného noža v jeho saku. Horor, v ktorom má hrať zápornú postavu, sa volá Fabrika smrti a jednu z obetí tam stvárni aj Táňa Pauhofová.


VIDEO: Pozrite si rozhovor s českým hercom Duchoslavom ako aj s Táňou Pauhofovou.



Vo filme "Sněženky a machři po 25 letech" sa diváci môžu tešiť aj na ďalšie známe tváre, medzi ktorými nechýba napríklad Radek Brzobohatý, Veronika Freimanová, Michal Suchánek, či Vašek Kopta. V snímke, ktorý režíroval Viktor Tauš, sa okrem pôvodného obsadenia objavila aj mladšia generácia. Po boku českého herca Jakuba Prachaře si zahrala Slovenka Juliana Johanidesová.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu