Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Opustí Pauhofová Maštalíra kvôli Valihorovi?

Zobraziť galériu (2)

BRATISLAVA - Mediálna bublina alebo dobre utajovaná pravda?! Herečka Táňa Pauhofová (25) je údajne zamilovaná do hudobníka Martina Valihoru (32). Kvôli nemu by bola vraj ochotná opustiť aj svojho priateľa - herca Tomáša Maštalíra (32). Topky.sk sa preto mladej herečky spýtali, ako to vlastne celé je.

Podľa našich informácií si rusovláska Táňa Pauhofová mala začať milostný románik s hudobníkom Martinom Valihorom už pred niekoľkými mesiacmi. Na tento vzťah im však mala prísť priateľka a matka Valihorovej dcéry Viktórie Saša Orviská (24).

Dozvedeli sme sa, že bývalá účastníčka šou Vyvolení Saša, mala nájsť od herečky v priateľovom mobile esemesku. Text mal údajne naznačovať, že Táňa je do Valihoru zamilovaná a ochotná kvôli nemu opustiť Tomáša, ak on opustí Sašu. V súvislosti s tým sme oslovili aj Orviskú.

„Som Tánina aj Tomášova kamarátka. Myslím si, že tieto fámy vznikli na festivale Pohoda, kde odfotili Táňu s Martinom. Bola som tam však aj ja s celou rodinou. Je to na hlavu postavené. A ináč mi je to ukradnuté. Nikomu sa nešpáram v telefóne. Tak som vychovaná od malička,“ tvrdila nám Valihorova priateľka.

Podobnú otázku sme položili aj Táni Pauhofovej. Spýtali sme sa jej, ako to teda v skutočnosti je. Má milostný pomer s Valihorom? „Ja neviem o čo ide. Viem, kto to je. Pravda je taká, že sa s Martinom poznáme, ale tak normálne, že sa pozdravíme. A to je celé. Naposledy sme sa videli na Pohode, kde sme sa stretli pri bráne. To je celé nejaké nedorozumenie,“ tvrdí mladá herečka. Na našu otázku, či pozná aj Martinovu priateľku, odvetila: „Ja ju poznám. Myslíte si, že to ide od nej? Nechápem to. S Tomášom sa snažíme utrhnúť kúsok súkromia pre seba,“ dodala herečka.

Obe slečny síce popreli pravdivosť týchto informácií, ale zaujímavé je, že kým Saša tvrdí, že sú s Táňou kamarátky, Táňa sa netvárila, že by mali k sebe blízko. Dokonca bola schopná Sašu podozrievať, že tie správy idú od nej.

Oslovili sme aj úspešného bubeníka Martina Valihoru, ten nám však na telefonát ani esemesku neodpovedal.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu