Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Marika zo Sněženky a machři oslávila 50tku: Erotika, sado-maso a perverznosti v Amerike!

Eve Jeníčková je známa najmä z filmu Sněženky a machři. Počas svojej kariéry však účinkovala aj vo filmoch s pikantnejším obsahom. Zobraziť galériu (11)
Eve Jeníčková je známa najmä z filmu Sněženky a machři. Počas svojej kariéry však účinkovala aj vo filmoch s pikantnejším obsahom.

PRAHA – Nehanbí sa! Českú herečku Evu Jeníčkovú (50) si väčšina Slovákov pamätá ako Mariku z komédie Sněženky a machři, či v úlohe Vendulky „utěšitelky” zo série filmov o básnikoch. Pred pár dňami oslávila táto umelkyňa okrúhle jubileum, pri akom sa zvykne bilancovať. A táto tmavovláska počas svojej kariéry účinkovala aj v kontroverznejších počinoch. Spomenúť možno napríklad americký film Denník sexuálnych obetí, v ktorom sa predviedla ako skutočná divoška.

Nežná tínedžerka aj zmyselná dračica! Eva Jeníčková oslávila v utorok 50. narodeniny a ako to už v prípade niektorých herečiek býva zvykom, tento vek by jej hádal len málokto. Zvlášť aj preto, že ešte pred tromi rokmi sa vyzliekla v seriáli Borgia. Tento počin ale v kariére sympatickej umelkyne nebol tým najpikantnejším. 

Eva totiž v minulosti skúšala šťastie aj v Hollywoode, kde vystupovala pod umeleckým menom Ava Jansen. Tam účinkovala v nezávislom filme s názvom Denník sexuálnych obetí, kde sa musela poriadne odviazať. Samozrejmosťou boli nielen erotické scény, ale aj tie perverznejšie s nádychom sado-maso. „Je to príbeh človeka závislého od sexu. Stvárňujem Brazílčanku, na ktorej je hlavný hrdina závislý aj mentálne,” prezradila v jednom z rozhovorov Jeníčková.

Aby herečka v úlohe pôsobila dôveryhodne, vyhľadala lekára, ktorý sa špecializuje na pacientov so sexuálnou závislosťou. Okrem nej v spomínanom filme účinkujú napríklad aj Nastassja Kinski, či Rosanna Arquette známa z mnohých amerických filmov.    

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu