Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Ryšavá Brychtová: Ups, Katka, nejako ti to nevyšlo!

Katka Brychtová Zobraziť galériu (8)
Katka Brychtová

BRATISLAVA – Splnila stávku! Moderátorka Katka Brychtová (41) sa dala prefarbiť na blond. Na jej tmavé vlasy však farba tak celkom nechytila.

Z Katky Brychtovej je ryšavá blondína! Podľa stávky, ktorú uzavrela v Hodine deťom, sa totiž mala dať moderátorka prefarbiť na blond. No celkom to nevyšlo! „Nie som úplná blondína. S tými mojimi tmavými vlasmi to proste nešlo,“ priznala topkám Brychtová. Na svetlejšiu farbu si už pomaly zvykla. Dokonca aj na vtipy o blondínkach! „Kolegovia s tým už začali. Vedela som, že si tých vtipov užijem. Neberiem to však osobne,“ povedala nám Katka.

Topky.sk zisťovali, či si moderátorka trúfla na stálu farbu alebo zvolila jemnejší variant, ktorý vydrží na vlasoch len dva mesiace. „Je to normálna trváca farba a zatiaľ sa mi pozdáva. S Hodinou deťom sme si neurčili pevné pravidlá, takže uvidím, ako dlho pri nej vydržím,“ dozvedeli sme sa.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu