Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Brychtová ide do Jojky: Dali jej viac než reláciu!

Katarína Brychtová Zobraziť galériu (5)
Katarína Brychtová

BRATISLAVA – Po roku neodolala! Do televízie JOJ to má momentálne z estévečky namierené Katarína Brychtová (41). A nezostane len pri moderovaní...

Doslova na roztrhanie je v týchto dňoch moderátorka Katarína Brychtová. Najnovšie ju k sebe zlanárila televízia JOJ. Tá jej ponúkla uvádzanie programu s názvom Rok 2008... aj taký je život. Niekoľkohodinový priamy prenos odmoderuje tmavovláska už dnes večer spolu s Petrom Kočišom. „Pokračujeme v tradícii, ktorá bola pred rokom,“ povedala topkám Brychtová.

Naživo vysielaná relácia však bodkou za spoluprácou Brychtovej a TV JOJ nebude. Budúci rok sa totiž objaví v tretej sérii Paneláku, kde stvárni postavu sestry Milana Kordiaka. „Áno, nakrúcala som pár dielov,“ prezradila tvár Pošty pre teba. Svojej sobotňajšej talkšou na obrazovkách STV Jednotky však ostáva aj naďalej verná.

Otázne však je, dokedy. Na Kolibe sa totiž netaja tým, že majú o Brychtovú veľký záujem. „Nič nie je vylúčené. Pokiaľ budeme zvažovať program, ktorý by bol pre ňu vhodný, radi ju oslovíme,“ povedala topkám hovorkyňa TV JOJ Tatiana Tóthová.

V prípade, že by Brychtová z Mlynskej doliny odišla, bola by to pre verejnoprávnu televíziu obrovská strata. Jej relácia Pošta pre teba totiž dosahuje nadpriemerne vysokú sledovanosť.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu