Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Ďurianová: Toto „čudo“ stojí 30-tisíc!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (12)
Marianna Ďurianová

BRATISLAVA – Plesová sezóna sa nezadržateľne blíži! A pripravuje sa na ňu aj markizácka moderátorka Marianna Ďurianová (31). Najnovšie dala k dispozícii vlasovej stylistke svoju blonďavú hrivu, aby jej odborníčka vytvorila na hlave účes, s ktorým by mohla ísť na ples.

Marianna Ďurianová si pred pár dňami opäť vyskúšala rolu modelky. V istom bratislavskom disco klube však v tomto prípade neprepožičala na predvádzanie svoje telo, ale vlasy. Od majsterky Slovenska v účesovej tvorbe Moniky Zábojníkovej si nechala urobiť extravagantný účes.

„Keďže išlo o vlasovú šou, bola na to vhodná príležitosť. Na ples by som si to asi nedala. Je to príliš odvážne a ja sa snažím držať toho, že menej je niekedy viac,“ povedala nám na margo vlasovej úpravy moderátorka. Výtvor na jej hlave zabral vlasovej stylistke viac ako tri hodiny práce. „Ten účes bol veľmi ťažký,“ dodala tvár Televíznych novín Markízy.

Ako sme ďalej zistili, cena za takýto účes sa pohybuje vo výške približne 30-tisíc korún. V cene sú okrem práce zahrnuté aj ozdoby, farbenie a nadpájanie vlasov.

Viac fotografií nájdete v našej GALÉRII.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

 

 

 

Foto: paparaci.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu