Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Dara Rolins: Kúpila nový dom! Sťahuje sa od priateľa?!

Dara Rolins s dcérou Laurou Zobraziť galériu (10)
Dara Rolins s dcérou Laurou

PRAHA – Dara Rolins (35) ešte nepredala svoj starý byt a už kúpila rovno nový dom! Zaujímavé však je aj to, že jej priateľ Matěj Homola (34) pritom pre svoju rodinku už jeden dom stavia. Budú teda Dara a Matěj bývať oddelene?

Každý rieši vlastné bývanie! Dara Rolins si s priateľom Matějom Homolom prenajala bývanie na vidieku neďaleko Prahy. Malo to byť dočasné, kým Matěj nedostavia dom. Lenže Dara medzitým kúpila ďalšie sídlo! Znamená to, že v ich vzťahu niečo škrípe?

„Matěj stavia iný dom a ja som už netrpezlivá,“ okomentovala situáciu sama Dara pre české média. Aj jej manažérka Eva Skallová nám tvrdila, že Dara kúpila nový dom iba ako investíciu. Vraj vyzerá ako starý hotel alebo reštaurácia a treba ho zrekonštruovať. Kde budú teda rodičia desaťmesačnej Laury nakoniec bývať? „Podľa toho, ktorý bude skôr hotový, a ktorý sa im bude páčiť,“ povedala nám Skallová.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu