Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Fialová sa odviazala: Sex pred kamerami!

Zuzana Fialová a Karel Roden v erotickej scéne. Zobraziť galériu (4)
Zuzana Fialová a Karel Roden v erotickej scéne.

BRATISLAVA – Intímne zábery! Herečka Zuzana Fialová (36) sa pri príležitosti nakrúcania nového filmu s názvom Lidice nechala nahovoriť na sexuálne scény.

V lete minulého roka sa herečka naplno venovala nakrúcaniu filmu Lidice, kde stvárňuje jednu z ústredných ženských postáv. V snímke z obdobia 2. svetovej vojny ju tvorcovia obsadili do úlohy ženy, ktorá má v obci nelichotivú povesť. Občania ňou opovrhujú a ignorujú ju. Fialova si však okrem neúcty užila vo filme aj zopár horúcich chvíľ.

Ako vyplýva z upútavky na pripravovaný film, tmavovláska sa počas nakrúcania nevyhla intímnostiam. Spoločne s hereckým kolegom Karlom Rodenom stvárnili mileneckú dvojicu, predviedli aj sex pred kamerami. V súvislosti s tým nás zaujímalo, ako sa herečka so spomínanou úlohou popasovala. „Nehnevajte sa, nemám čas,“ odbila nás, keď sme ju oslovili.

Film Lidice by sa v našich kinách objaviť už čoskoro. Jeho tvorcovia sa netaja tým, že by chceli skúsiť šťastie aj na filmovom festivale v Cannes. Nechajme sa prekvapiť, či sa tejto snímke podarí zaujať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu