Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Staré VIDEO so sexbábikou sa stalo hitom: Keď otvorí ústa, ľudia neveria tomu, čo počujú

Ľudia majú záujem o sextech priemysel.
Ľudia majú záujem o sextech priemysel. (Zdroj: Twitter/Josh)

GLASGOW - Klip realistického sexuálneho robota, ktorý má dvadsať rôznych povahových čŕt, sa stal virálny pre jeden zvláštny detail. Na internete sa znovu objavilo staré video sexuálneho robota, ktorý rozpráva s výrazne škótskym prízvukom, čo vyvolalo novú vlnu záujmu o sextech priemysel.

Vo videu z roku 2017 vystupuje generálny riaditeľ firmy Realbotix Matt McMullen, ktorý vysvetľuje, ako fungoval v tom čase najnovší sexbot spoločnosti Harmony 2.1. Zábery sa rýchlo stali virálnymi po tom, čo ich zverejnila popkultúrna stránka Barstool Sports, a to vďaka glasgowskému prízvuku. "Americké sexuálne bábiky s glasgowským prízvukom, kto by si to bol pomyslel," napísal jeden užívateľ. 

Video sa snažilo objasniť rastúci záujem o umelé bábiky v sexuálnom priemysle. Bábika Harmony 2022 má k dispozícii dvadsať rôznych osobnostných čŕt vrátane plachosti, láskavosti, neistoty, žiarlivosti, humoru a šťastia. Súčasné modely sú tiež naprogramované tak, aby sa dozvedeli o rodinách svojich používateľov, ich záľubách a samozrejme aj o sexuálnych preferenciách, s možnosťou simulovať hyperrealistické rozhovory.

Keďže dopyt po sexbotoch celosvetovo stúpa, hromadia sa otázniky ohľadom etiky. Simulované fyzické reakcie sa stávajú realistickejšími, pričom interné a externé senzory sa v súčasnosti aktualizujú, aby presnejšie reagovali na ľudský kontakt. 

Viac o téme: Sexuálna bábikaSexuálny robot
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu