Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Natashu (23) poštípal moskyt: Skončila na vozíku

Natasha štyri mesiace nemohla chodiť Zobraziť galériu (2)
Natasha štyri mesiace nemohla chodiť (Zdroj: swns.com)

CAIRNS - Mladá Britka si užívala dovolenku v Austrálii až do momentu, kedy ju uštipol moskyt. Krátko nato totiž ochrnula a štyri mesiace bola pripútaná na invalidný vozík. Jej zdravotný stav sa už našťastie omnoho zlepšil.

Natasha Porterová si pred časom užívala výlet u našich protinožcov, keď ju jedného dňa uštipol nepríjemný hmyz. Už o niekoľko hodín neskôr začala strácať cit v prstoch na nohe. Jej stav sa rapídne zhoršoval. Pár dní nato už nedokázala hýbať ani rukami.

Lekári zistili, že dievčina trpí Guillain-Barrrého syndrómom, ktorý postihuje nervový systém. Uštipnutie moskyta zafungovalo ako spúšťač, následkom čoho pacientka takmer zomrela. Tri týždne bola ochrnutá od krku dole a ďalšie tri mesiace nemohla chodiť.

Angličanka sa bála, že umrie
Zobraziť galériu (2)
Angličanka sa bála, že umrie  (Zdroj: swns.com)

Liečba však zabrala a Natashi sa podarilo uzdraviť. V budúcnosti mieni pokračovať v cestovaní a dokonca si trúfa vyliezť na najvyššiu horu sveta, Mount Everest. "Milujem život a trávenie času s mojimi blízkymi. Táto nepríjemná skúsenosť zo mňa spravila lepšieho človeka," povedala sympatická brunetka denníku The Sun.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu