Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Z krásky (32) mrzáčka: Kvôli hre so psom skončila na vozíku, potom prišlo znovuzrodenie!

Liz sa uzdravila a čaká dieťatko Zobraziť galériu (4)
Liz sa uzdravila a čaká dieťatko (Zdroj: sunnyskyz.com, womansday.com)

WACO - Tento príbeh je o životnej ceste mladej ženy z Texasu, ktorej odhodlanie, láska a viera boli vystavené ťažkej skúške. Je to príbeh tridsaťdvaročnej Američanky, ktorá prešla od zdravej a vitálnej osoby milovanej svojím priateľom, k mrzáčke pripútanej k posteli.

Liz Mitchellová sa pred časom hrala na balkóne so svojím psom. V jednej chvíli sa však príliš zaprela do zábradlia a spadla dolu. Pristála na hlave. Po piatch dňoch strávených v umelom spánku lekári jej rodine oznámili, že je ochrnutá.

Dievčina sa túto strašnú správu dozvedela od svojho priateľa Bryana. "Nepovedal len že "si paralyzovaná, nemôžeš chodiť". Výslovne mi oznámil, že "jedného dňa sa presťahujeme do Waca, vezmeme sa a budeme mať krásny život. A nezáleží na tom, či budeš na vozíku alebo nie"," hovorí Liz.

Z krásky (32) mrzáčka:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: sunnyskyz.com, womansday.com)

Pred nehodou mala všetko. Bola zdravá, úspešná, krásna. Ale nikdy sa podľa svojich slov za to nepoďakovala. "A potom sa jedného dňa prebudíte, máte v sebe dýchaciu trubicu a nemôžete sa pohnúť," pokračuje.

Bryan bol zničený z toho, keď videl, ako sa jeho priateľka trápi. A tak sa začal modliť. Koncom augusta potom Liz požiadal, aby skúsila pohnúť nohami. A ona to dokázala. Pre oboch to bola tá najzázračnejšia chvíľa v živote. Bol to však len začiatok. Nasledovali dlhosiahle procedúry na obnovenie funkcie nôh. Blondínka absolvovala rehabilitačné cvičenia v bazéne, na bicykli i bežiacom páse.

Z krásky (32) mrzáčka:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: sunnyskyz.com, womansday.com)

Keď už ako-tak vedela stáť na nohách, s Bryanom usúdili, že je ten správny čas postaviť sa pred oltár. Šťastie novomanželov mohla predčiť len jedna vec - tehotenstvo. Keď Liz zistila, že čaká bábätko, bola šťastná, ale zároveň aj tak trochu vydesená. Jej telo totiž ešte stále nefunguje na sto percent. Od krku dole necíti bolesť ani teplotu. Je preto pod prísnym dohľadom lekárov. Manželia však veria, že všetko dobre dopadne a pôrod Dorothy Marie prebehne bez komplikácií.

Z krásky (32) mrzáčka:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: sunnyskyz.com, womansday.com)

"Ešte stále tomu nemôžeme uveriť. Je to zázrak, je to sen, ale ja som naň pripravená," dodala budúca mamička pre televíziu ABC.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu