Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

FOTO Škótka (21) sa chcela zabaviť na Ibize: Po páde z balkóna bojuje o život

Kanza Rehmanová Zobraziť galériu (4)
Kanza Rehmanová (Zdroj: FB/Kanza Rehman, Google)

LONDÝN - Kanzu Rehmanovú previezli do nemocnice s ťažkými zraneniami hlavy po tom, čo v pondelok ráno vypadla z balkóna apartmánu na druhom poschodí v letovisku San Antonio na Ibize. Polícia vypočula muža, ktorý s ňou bol v čase tragédie prítomný v byte, no nevzniesla žiadne obvinenia a incident považuje zatiaľ za nehodu.

Dvojica na FOTO má z dovolenky doživotnú traumu: Luxusný hotel ich takmer stál život

Kanzu Rehmanovú prijali do nemocnice Can Misses neďaleko hlavného mesta okolo pol siedmej ráno s vážnymi poraneniami hlavy. Zdroj pre portál MailOnline uviedol, že jej stav je stabilizovaný a v pondelok poobede ju prepravili letecky do nemocnice na Malorke, kde sa podrobila operácii.

Rehmanová padla z výšky približne 10 metrov.
Zobraziť galériu (4)
Rehmanová padla z výšky približne 10 metrov.  (Zdroj: FB/Kanza Rehman, Google)

Byt, z ktorého Kanza spadla, si prenajíma mladý DJ, pracujúci na Ibize. Dvojica je považovaná za starých priateľov, ktorí sa spoznali ešte v ich rodnom Škótsku.

Nemocnica na Ibize
Zobraziť galériu (4)
Nemocnica na Ibize  (Zdroj: google)

"Muž, s ktorým bola, povedal, že šiel na toaletu a videl, ako spadla z balkóna, ale už ju nedokázal zachytiť," uviedol iný zdroj. Polícia ho formálne vypočula, ale v tomto štádiu nie je nič, čo by naznačovalo, že obeť niekto zhodil, ale zdá sa, že ide o nehodu, pri ktorej mohol zohrať rolu alkohol.

FOTO Škótka (21) sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Kanza Rehman, Google)

Nie je presne jasné, či muž, s ktorým bola Rehmanová v byte, bol jej priateľ alebo iba kamarát, ktorého pozná zo Škótska. Stále je však možné, že išlo aj o náhodnú známosť, ktorú stretla noc predtým. Informácie o ich vzťahu zatiaľ nie sú potvrdené.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu