Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tragický koniec lásky: Filip (†17) skočil pod vlak, Pavlínu (16) našli brutálne dobitú

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Twitter)

ÚSTÍ NAD LABEM - Celé Česko šokoval prípad nešťastnej lásky. Pavlínu (16) našli dobitú v paneláku. Jej priateľ Filip sa (17) zatiaľ čo lekári bojovali o jej život, hodil pod vlak.

Bola to obyčajná študentská láska. Pavlína a Filip boli spolužiaci z gymnázia, chodili spolu do triedy. Filip často svoju lásku navštevoval na sídlisku, kde bývala s rodičmi. Susedia ale mladíka nemali radi, podľa nich bol agresívny a svoje správanie nijak neskrýval. Mladý pár sa údajne spolu často hádal. Krátko pred tragédiou sa ale tínedžeri rozišli. Všetko nasvedčuje tomu, že uplynulý štvrtok, v deň, keď sa nešťastie stalo, Filip navštívil priateľku a medzi bývalými milencami sa strhla hádka. Čo sa ale medzi mladými stalo, nikto presne nevie. 

Dobité dievča spozoroval šokovaný sused. "Všimol som si krv na zábradlí. Videl som ju aj na zemi, krvavé stopy viedli dolu do suterénu," povedal svedok pre český blesk.cz a následne doráňanú Pavlínu pri vchode do pivnice našiel. Dievčina bola v bezvedomí, v kaluži krvi. Šokujúce je, že mala vyrazené zuby a tvár dobitú na nepoznanie. Muž okamžite privolal záchranárov, ktorí Pavlínu s ťažkým poranením hlavy previezli do nemocnice, kde ju okamžite operovali. Momentálne je v umelom spánku.  


Prečítajte si aj:

Horor na sociálnej sieti: VIDEO samovraždy mladíka (†22) v priamom prenose, kvôli nešťastnej láske


Polícia sa zatiaľ k prípadu nevyjadrila a vyšetruje, kto dievčinu surovo zbil. Miestni ale nepochybujú, že to bol práve jej priateľ Filip. Krátko na to, ako Pavlínu previezla sanitka a lekári bojovali o jej život, spáchal samovraždu skokom pod vlak.  

 

Viac o téme: TragédiaVlakLáskaSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu