Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nové skutočnosti v prípade zmiznutej Mišky: Šokujúce odhalenie o minulosti milenca matky!

Michaela Patricia Muzikářová Zobraziť galériu (6)
Michaela Patricia Muzikářová (Zdroj: Policie ČR, repro foto Tv Nova)

ÚSTÍ NAD LABEM - Česko už dlhé týždne zarmucuje prípad školáčky Michaely Patricie Muzikářové, ktorá odišla v jedno januárové ráno do školy a od vtedy sa po nej zľahla zem. Vyšetrovatelia majú plné ruky práce. Na prípade je šokujúce, že podozrenie padá na jedného z Miškiných najbližších ľudí. Na povrch najnovšie vyplávali nové desivé informácie.

Policajti sprvu pracovali s niekoľkými verziami zmiznutia. Jednou bola, že dievčatko odišlo dobrovoľne, druhou, že sa stalo obeťou trestného činu. Faktom ostáva, že priateľ jej matky, s ktorým žili v jednej domácnosti tri roky, spáchal dva týžde po Miškinom zmiznutí samovraždu. 

Ako informujú české médiá, Otakar nebol polícii neznámy. Už v minulosti čelil obvineniu zo zneužitia maloletej Miškinej kamarátky. Svedčiť v tomto prípade mala práve školáčka Míša. 

Známa firma

Otakar má na svojom konte spolu štyri záznamy pre trestnú činnosť rôznej povahy.  

Nové skutočnosti v prípade
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Policie ČR, repro foto Tv Nova)

Otakar bol v kontakte s Miškinou kamarátkou

Naposledy bol stíhaný pre pohlavné zneužitie maloletej osoby. Incident sa mal odohrať ešte v januári minulého roka. Podľa žalobkyne mal muž naložiť dievča mladšie ako 15 rokov do auta, voziť ho a ponúknuť mu peniaze za to, že s ním bude mať pohlavný styk. S dievčaťom sa mal zoznámiť prostredníctvom sociálnej siete, na stretnutí mu ponúkol dokonca vodku. Následne došlo podľa žalobkyne k obchytkávaniu. Výpovede dievčatka sa však neskôr rozchádzali.  

 

Nové skutočnosti v prípade
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Policie ČR, repro foto Tv Nova)

Zarážajúce je, že išlo o Miškinu kamarátku a práve dnes nezvestné dievčatko malo vypovedať ako svedok. O Miškinu kamarátku sa začala v inkriminovaný deň strachovať jej matka, pretože zistila, že sa nenachádza u Mišky. Miška potom pred políciou priznala, že páchateľa pozná a že ide o priateľa jej mamy. Podľa jej slov s ním vraj takýto problém nikdy nemala. Je dôležité podotknúť, že Miška s matkiným priateľom dobrý vzťah nikdy nemala.  

Nové skutočnosti v prípade
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Policie ČR, repro foto Tv Nova)
 

Dôležitá stopa

Vyšetrovatelia, ktorí hľadajú zmiznutú Míšu o týchto okolnostiach vedia. Otakar bol stíhaný na slobode. Neoficiálne informácie hovoria, že jednou z variant zmiznutia Míši je práve účasť Otakara. Na povrch ale vyplávali informácie, že v Miškinej izbe, v byte, ktorom žila so svojou matkou a Otakarom, našli kriminalisti stopy po mužskom semene. Je len na nich, ako celý prípad rozlúsknu a či dokážu Otakarovo zneužitie Miškinej kamarátky a následne, či mu pripíšu vinu za zmiznutie Mišky. Otakar bol v minulosti liečený na psychiatrii, keď sa pokúsil spáchať samovraždu po prvýkrát. Život si vzal obesením pred dvomi týždňami.

Nové skutočnosti v prípade
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

Miška zmizla 11. januára

Michaela Patricie Muzikářová zmizla pravdepodobne 11. januára, keď neprišla do školy. Jej mama nahlásila zmiznutie ten istý deň podvečer. Ráno okolo 5-tej odchádzala do práce, dievča ale nekontrolovala. Miškin telefón bol naposledy aktívny 10. januára večer. Od večerných hodín 11. januára je školáčka vedená v databáze ako Dieťa v ohrození.

Kriminalisti vypočuli desiatky ľudí z okolia dievčaťa, vrátane rodiny, kamarátov a spolužiakov. Prezerajú stovky hodín kamerových záznamov. Opakovane prehľadávali miesto bydliska nezvestnej aj okolie. Do rozsiahlych pátracích akcií boli už skôr zapojené desiatky kriminalistov, poriadkové jednotky, hasiči, dobrovoľníci od vojakov, kynológov a policajné psy. Konkrétnu stopu ale polícia stále nemá. Podľa Hyšplerovej pracuje stále s dvoma verziami. "Jednou z nich je, že dievča odišla samo, druhá je, že sa stala obeťou trestného činu," doplnila Hyšplerová.

Polícia vyhlásila pátranie po dievčati v kategórii Dieťa v ohrození, čo je Národný koordinačný mechanizmus pátrania po nezvestných deťoch. Funguje ako systém včasného varovania v prípadoch, keď môže byť v ohrození života alebo zdravia nezvestného dieťaťa. Má predovšetkým zrýchliť pátranie a odovzdávanie informácií. Po dievčatku sa pátra nielen v Česku, ale aj v zahraničí.

Viac o téme: DôkazÚstí nad LabemNezvestná Michaela
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu