Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Na chodníku znásilnil 30-ročnú pannu, ľudia jej nepomohli!

Odsúdený Gary Gunstone
Odsúdený Gary Gunstone

EXETER - So svojím prvým sexuálnym zážitkom chcela počkať až do svadobnej noci. Zámer však mladej žene prekazil Gary Gunstone, ktorý ju znásilnil na ulici priamo pred očami ľudí!

Ľudská ignorancia pripravila dievčinu o to najvzácnejšie čo mala. Svojmu priateľovi, s ktorým chodila osem rokov, sa chcela "odovzdať" až keď budú svoji. Jej panenstvo je však už nenávratne preč.

Pripravil ju oň takmer stokilový sexuálny násilník, ktorý si ženu vyhliadol v anglickom meste Bideford v okrese Devon. Tesne po polnoci keď sa vracala od priateľa domov ju sledoval, potom napadol, hodil na chodník a sexuálne zneužil. Ani jedno z okoloidúcich áut nezastavilo a nikto nepribehol žene na pomoc.

Gunstonea obvinili zo znásilnenia a odsúdili na štyri roky a tri mesiace. Muž sa údajne svojej obeti vyhrážal, že "ak sa bude brániť, tak ju zabije". Obvinenie odmieta, na verdikte to však nič nemení. Podľa súdnych dokumentov sa muž trestného činu dopustil len dva týždne po tom, ako mu vypršal podmienečný trest za iný sexuálny zločin. 

"Snažila sa s ním bojovať, kopala ho, ale útočník ju vďaka svojim fyzickým proporciám premohol," uviedol prokurátor Simon Laws na pojednávaní. "Ani sa nesnažil niekam ukryť. Jednoducho ju chcel znásilniť priamo na ulici a či ho niekto uvidí, mu bolo jedno," dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu