Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Havran vracia úder Sulíkovi: Som zvyknutý na vyhrážky, ale toto...

Michal Havran a Richard Sulík Zobraziť galériu (2)
Michal Havran a Richard Sulík (Zdroj: SITA, TASR)

BRATISLAVA - Publicista a teológ Michal Havran sa nechce nechať zastrašiť. Za žalobu, ktorú naňho podal Richard Sulík, šéfovi SaS ironicky poďakoval a napísal, že bojovať bude aj naďalej a zrejme aj právnym spôsobom.

Havran v statuse, ktorým obšírnejšie reagoval na Sulíkovu žalobu a jej zverejnenie na internete, píše, že na vyhrážky, hrozby zastrelením či obesením zvyknutý je, no zvyknúť sa na množstvo takýchto správ sa úplne nedá. Dodáva, že „po Sulíkovej žalobe sa poćet vyhrážok zvýšil", pričom ľudia sa neštítia používať aj poriadne tvrdé slová, keď publicistovi nadávajú do svíň, ko***ov alebo mu prajú deportáciu.

„Tak ďakujem pánovi Sulíkovi za to, že upriamil pozornosť jeho asi cieľovej skupiny na môj profil a samozrejme aj za protiprávne zverejnenie mojich osobných údajov, čo budeme riešiť inak," odkázal Havran. 

Teológ taktiež sa poďakoval ľuďom, ktorí ho podporili - „od renomovaných advokátov až po robotníkov v automobilkách, priateľom a všetkým, ktorým ešte záleží na tom, v akej krajine budeme žiť" a zároveň dodal, že bude bojovať ďalej, „aby sme sa raz nemuseli hanbiť za to, že sme ustúpili vtedy, keď sme mali držať líniu".

Status Michala Havrana
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB / Havran Michal)

Viac o téme: ŽalobaSaSRichard SulíkMichal Havran
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu