Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vianočná nálada v Žiline: FOTO Majiteľ auta dostal darček, vulgárne nápisy a prepichnuté pneumatiky

Neznámy páchateľ auto popísal a prepichol mu pneumatiky. (ilustračná foto)
Neznámy páchateľ auto popísal a prepichol mu pneumatiky. (ilustračná foto) (Zdroj: thinkstockphotos.com)

ŽILINA - Zdá sa, že vianočná atmosféra nechytila za srdce každého z nás. Svoje o tom vie majiteľ auta, ktorý si vozidlo deň pred Vianocami odparkoval v Žiline na sídlisku Hájik. Neznámy páchateľ mu totiž nechal nie príliš lichotivý odkaz, navyše mu prepichol pneumatiky. Či išlo o vandalizmus alebo si niekto vyrovnával účty, v súčasnosti vyšetruje polícia.

Noc pred Štedrým dňom sa zatiaľ neznámy páchateľ vybúril po svojom. Na bielom vozidle značky Škoda zanechal hanlivé nápisy, prepichol mu aj tri pneumatiky. Darček, ktorý po sebe zanechal, si všimli mestskí policajti, ktorí v tom čase hliadkovali v uliciach Žiliny. Prípad neskôr prevzala štátna polícia.

"V súvislosti s predmetnou udalosťou prebieha objasňovanie vo veci priestupku proti majetku. V súčasnej dobe na prípade intenzívne pracujeme a vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia v zmysle zákona za účelom objasnenia skutku," uviedol žilinský policajný hovorca Radko Moravčík a dodal, že z uvedeného dôvodu nie je možné k prípadu poskytnúť žiadne bližšie informácie.

Podľa informácií noviny.sk auto patrilo miestnemu podnikateľovi. Či si teda osoba, ktorá je autorom nápisov, vozidlo jednoducho pomýlila a odkaz chcela smerovať konkrétnej osobe ženského pohlavia, alebo sa páchateľovi zdalo, že Škoda parkuje na mieste, kde je to zakázané a pobúrilo ho to, je otázne. "Vozidlo nezasahovalo ani nestálo na mieste pre invalidov," uviedol pre spomínaný portál náčelník MsP Martin Matejko.

Viac o téme: AutoSprejVandaliNápisyVulgarizmy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu