Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Košickí KUKLÁČI v nasadení: Na ceste videli ženu s dievčatkom, okamžitá akcia, išlo o život

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/Jozef Habočík)

KOŠICE – Polícia na svojom Facebooku zverejnila šokujúci príbeh z pohotovej akcie kukláčov v zácviku. Muži zákona z Pohotovostného policajného útvaru spozorovali na vozovke ženu s 5-ročným dievčatkom, pričom žena pri prechádzaní cez cestu náhle odpadla. Okamžite vzali situáciu do vlastných rúk a zalarmovali aj záchranárov.

Počas toho, ako sa košickí kukláči presúvali cez mesto späť z výcviku, spozorovali ženu, ktorá pri prechádzaní cez cestu náhle odpadla. Žena bola vonku aj s 5-ročným dievčatkom, ktoré zostalo stáť na ceste vedľa nej.

Pätica mužov ničila Národný park jazdou terénnym autom: VIDEO Dôkaz si vyrobili sami

Policajti okamžite pribehli k žene a dievčatko odviedli do bezpečia. Počas toho, ako žene podávali prvú pomoc, dvojica policajtov regulovala dopravu. „Dvaja kolegovia regulovali dopravu, ďalší zobrali dieťa nabok a ďalší zisťovali, čo sa žene stalo,“ uviedla polícia.

Dodala, že ženu sužoval silný kŕč, pričom jej z úst vytekala tekutina. Oči mala prevrátené. „Policajti dohliadali, aby sa trhavými pohybmi neporanila.“

Krátko po tom, ako sa prebrala, ju jeden príslušník polície spoločne s dieťaťom umiestnil do auta, a počkali na príchod záchranárov.  

Viac o téme: KošiceZáchranaKukláči
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu