Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

PREKVAPIVÝ KROK Harryho a Meghan: Ako toto mohli urobiť? Kráľovská rodina zúri!

Meghan Markle a princ Harry Zobraziť galériu (2)
Meghan Markle a princ Harry (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Nových fanúšikov si zrejme nezískajú. Princ Harry (39) a Meghan Markle (42) sa dostali pod paľbu kritiky. Na stránkach svojej charitatívnej organizácie Archewell totiž kvôli zviditeľneniu začali používať svoje kráľovské tituly a internetovú stránku po nich dokonca pomenovali. To sa nestretlo s dobrými ohlasmi a kráľovská rodina vraj poriadne zúri.

Galéria: Harry a Meghan

Známa dvojica založila Archewell v roku 2020 a prostredníctvom tejto organizácie pomáhajú viacerým charitatívnom projektom. Momentálne však táto nezisková organizácia spôsobila veľký rozruch. 

V pondelok si na oficiálnych stránkach, na ktorých ich môžu ľudia kontaktovať ohľadom spolupráce, pridali k menám aj tituly vojvoda a vojvodkyňa. Na tie by však po ich odchode do USA nemali mať právo. Okrem toho premenovali aj internetovú stránku nadácie na Sussex.com, čo je takisto odkaz na ich postavenie.

Toto rozhodnutie však vyvolalo veľkú odozvu medzi ľuďmi, ktorí dvojicu kritizujú. Rovnakú odozvu to údajne vyvolalo aj v kráľovskej rodine, ktorá môže podľa Daily Mail danú stránku zablokovať.

„S používaním titulu Sussex na ich stránke budú mať veľký problém. Je to kráľovský titul a ak tam bude náznak, že ho spojili s komerciou, tak ju zablokujú. Je však zarážajúce, že si nevedia uvedomiť, aké je to od nich hlúpe," povedal zdroj pre spomínaný denník. 

Princ Harry a Meghan Markle
Zobraziť galériu (2)
Princ Harry a Meghan Markle  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kráľovská rodinaPrinc HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu