Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vzťah Harryho a Meghan si prechádza ďalšou krízou: Znova sa skloňuje ROZVOD!

Meghan Markle a princ Harry Zobraziť galériu (2)
Meghan Markle a princ Harry (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Už dlhšiu dobu verejnosť špekuluje o to, že medzi princom Harrym (39) a Meghan Markle (42) to nie je až také ružové. O partnerských problémoch sa začalo hovoriť znova, keďže ich cesty sa v poslednej dobe začali rozchádzať hlavne v pracovnom živote.

Galéria: Harry a Meghan

Dvojica priťahuje obrovskú dávku pozornosti prakticky od oznámenia ich vzťahu. Veľa sa toho nahovorilo aj o viacerých krízach medzi nimi a táto téma sa v posledných dňoch dostáva na pretras znova.

Viacerí si totiž všimli, že ich pracovné životy idú vlastnými smermi. Na túto tému sa vyjadrila aj odborníčka na kráľovskú rodinu Daniela Elser, ktorá pre news.com.au povedala, že medzi dvojicou nastal pracovný rozvod.

„Počas minulého roka medzi sebou postavili niečo ako profesionálny Berlínsky múr, ktorý rozdelil ich pracovný život. Meghan nedávno podpísala zmluvu s Lemonada Media, ktorej však Harry nie je súčasťou," uviedla Elser. 

Tieto slová však mnohí fanúšikovia berú ako ďalší dôkaz krízy medzi slávnou dvojicou. Na konci februára sa Meghan objavila na večeri v Los Angeles s neznámym mužom a Harry bol súčasťou obľúbenej rannej šou Good Morning America, kde sa takisto objavil bez svojej polovičky. 

Harry a Meghan
Zobraziť galériu (2)
Harry a Meghan  (Zdroj: SITA/Facundo Arrizabalaga/Pool Photo via AP)

Viac o téme: Princ HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu