Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Travoltova dcéra oslávila 22. narodeniny: Nechýbal ani hviezdny OTEC... Aha, ako sa na seba PODOBAJÚ!

John Travolta si nenechal ujsť oslavu svojej dcéry Elly. Zobraziť galériu (4)
John Travolta si nenechal ujsť oslavu svojej dcéry Elly. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - John Travolta (69) je hrdým otcom - jeho dcéra Ella Bleu sa totiž vydala v jeho stopách a venuje sa umeniu. Tento víkend oslávila svoje 23. narodeniny a na súkromnej párty v reštaurácii nechýbal ani on. Pozrite, ako sa na seba podobajú!

Herec John Travolta dostal od života hneď niekoľko tvrdých rán. Najprv v roku 2009 prišiel o syna Jetta, ktorý trpel autizmom a pred tromi rokmi prišiel aj o milovanú manželku Kelly Preston. O to viac si aktuálne váži času, ktorý môže tráviť so svojimi dvomi deťmi: 12-ročným synom Benjaminom a dcérou Ellou Bleu.

Tá, hoci má 23. narodeniny až v pondelok, ich oslávila už počas tohto víkendu. Súkromná párty sa konala v reštaurácii Mastros v Los Angeles... A nechýbal ani slávny otec, ktorý hneď vzbudil pozornosť. Pri odchode z oslavy žiaril šťastím a ochotne rozdal podpisy niekoľkým fanúšikom. 

Travoltova dcéra oslávila 22.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Raz možno takýto záujem o svoju osobu zažije aj Ella. Mnohí jej totiž predpovedajú hviezdnu kariéru. V roku 2021dostala príležitosť zahrať si vo filme Alica v krajine zázrakov, navyše sa venuje aj hudbe. Je teda jasné, že sa šikovná dcéra podala na svojho otca... A nielen umeleckým nadaním, ale aj výzorom. Pozrite, ako sa na seba podobajú!

Travoltova dcéra oslávila 22.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: John TravoltaElla Bleu Travolta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu