Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Účinkovanie v slávnom vianočnom filme jej spôsobilo traumu: Nečudo! Veď ona tam bola nahá

Joanna Page Zobraziť galériu (2)
Joanna Page (Zdroj: YouTube Loose Woman)

LOS ANGELES - Pre mnohých milovníkov vianočných filmov ide o klasiku, pre jednu z herečiek sa však tento počin stal doslova traumou. Herečka Joanna Page (45), ktorá si zahrala vo filme Láska nebeská a objavila sa vo viacerých pikantných scénach nahá, prehovorila o tom, ako vníma svoje účinkovanie po rokoch. Nadšená z neho rozhodne nie je...

Väčšina fanúšikov filmu Láska nebeská na neho spomína kvôli tomu, aby si pripomenuli vianočnú atmosféru či príbeh lásky britského premiéra v podaní Hugh Granta a jeho šarmantnej asistentky Natalie.

V tomto počine sa však objavili aj pikantné zábery, na ktorých herci ukázali takmer všetko. O tie sa postarali Joanna Page a Martin Freeman, ktorí si zahrali vtipnú dvojicu, ktorá natáčala erotický film. 

Joanna Page vo filme Láska nebeská
Zobraziť galériu (2)
Joanna Page vo filme Láska nebeská  (Zdroj: Universal Pictures)

Z filmu sa nakoniec stala vianočná klasika, avšak Page na neho nespomína práve s úsmevom na tvári. Podľa jej slov jej táto úloha spôsobila traumu a nikdy sa na seba v tomto počine nebola schopná pozrieť.

„Videla som to iba raz. Bolo to na filmovom festivale v Cardiffe. Uviedla som to a pozrela som si to z prvej rady, vedľa mňa sedel môj vtedajší priateľ a z druhej strany rodičia. A bolo to traumatizujúce. Nechcem sa na seba pozerať, ako som nahá. Občas počas Vianoc zachytím nejaký útržok, ale to je všetko," povedala v programe Loose Woman sympatická blondínka, z ktorej je dnes už 4-násobná mamina. 

 

Viac o téme: Láska nebeskáJoanna Page
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu