Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Angelina Jolie ukázala »nové« prsia: Po 3 rokoch od operácie prvýkrát nahá!

Angelina Jolie prekvapila nahotou vo vlastnom filme. Zobraziť galériu (9)
Angelina Jolie prekvapila nahotou vo vlastnom filme. (Zdroj: Universal pictures)

LOS ANGELES - Prekvapila! Angelina Jolie (40) bola kedysi vnímaná najmä ako sexsymbol. V poslednom čase sa o nej hovorí skôr v súvislosti s extrémne vychudnutou postavou a humanitárnou činnosťou. Popri tom sa naďalej venuje herectvu a réžii. Aktuálne sa hlási o slovo filmom s názvom By the sea, kde si zahrala spoločne s manželom Bradom Pittom (51). To však nie je jedinou zaujímavosťou, ktorá je s touto drámou spojená.

Na topkách sme vás počas minulého roka informovali o filme By the sea, v ktorom sa po desiatich rokoch opäť stretli pred kamerami Brad Pitt a Angelina Jolie. Herečka sa na romantickej dráme podieľala tiež ako autorka.


Angelina Jolie v slzách: S milovaným Bradom má peklo, došlo aj na násilie!


Manželia stvárňujú v počine pár prekonávaúci krízu. Súčasťou scenára sú preto hádky, slzy, násilie, ale aj intímnosti. S tými nemala brunetka nikdy problém. Tentokrát však ukázala svoje nové prsia. Jolie totiž v roku 2013 podstúpila obojstrannú mastektómiu a jej vnady sú momentálne už výsledkom práce chirurgov. 

V rozhovore pre magazín People sa herečka netajila tým, že zvažovala odhalené scény vystrihnúť. „Scenár vznikol ešte pred operáciou. Keď som si potom uvedomila, že budeme točiť film, mysľou mi prebehlo niektoré veci úplne vypustiť. Ale potom som si uvedomila, že by to nebolo správne,” poznamenala Angelina. Zároveň priznala, že film vznikol aj preto, aby jej pomohol vyrovnať sa so smrťou matky, ktorá boj s rakovinou prehrala. 

Angelina Jolie ukázala prsníky, ku ktorým jej dopomohli chirurgovia.
Zobraziť galériu (9)
Angelina Jolie ukázala prsníky, ku ktorým jej dopomohli chirurgovia.  (Zdroj: Universal pictures)

VIDEO: Trailer k filmu By the sea. 

Trailer - By the Sea

Viac o téme: Angelina JolieBrad PittBy the sea
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu