Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

ROZVOD Angeliny Jolie a Brada Pitta: Drogy, chľast, nevera - Celý svet je v šoku!

Angelina Jolie a Brad Pitt Zobraziť galériu (5)
Angelina Jolie a Brad Pitt (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Koniec rozprávky! Jedno z najslávnejších hollywoodskych manželstiev sa skončilo. Angelina Jolie podala žiadosť o rozvod s manželom Bradom Pittom, uviedol dnes pre americkú televíziu CNN zdroj oboznámený s dokumentom. Rozvod prominentnej dvojice sa skloňuje v médiách po celom svete a je predmetom búrlivej diskusie aj na sociálnych sieťach.

Pitt a Jolie sa zosobášili v roku 2014, ale ich vzťah sa stal predmetom špekulácií už v roku 2004, keď obaja hrali hlavné úlohy v akčnej filmovej komédii Pán a pani Smithovci. V tom čase bol Pitt ženatý s herečkou Jennifer Anistonovu, známou aj z televízneho seriálu Priatelia.

V januári 2005 Pitt a Anistonová oznámili, že sa rozchádzajú, a herečka podala o niekoľko mesiacov žiadosť o rozvod. Už v apríli 2004 sa objavili fotografie Pitta, Jolieovej a jej adoptovaného syna Maddoxa v Keni.

Jolie si neskôr adoptovala dcéru Zaharu z Etiópie a začiatkom roka 2006 oznámila, že s Pittom čakajú dieťa. Krátko nato Pittovi udelili právo na legálnu adopciu syna Maddoxa v Keni. Ich spoločná dcéra Shiloh sa narodila v máji 2006 a v marci 2007 si z Vietnamu adoptovali syna Paxa. Jolie v júli 2008 porodila dvojičky Viviene a Knoxa.

Pár oznámil zasnúbenie v roku 2012. V roku 2014 sa rodičia šiestich detí vzali na malom, súkromnom obrade v kaplnke na zámku Miraval vo francúzskej obci Correns, dodala televízia CNN.

Špekulácie o tom, že to v navonok idylickom vzťahu škrípe, sa vynorili už viackrát. Aj my sme vás na topkách nedávno informovali, že Brad sa počas nakrúcania filmu Five Seconds of Silence zahľadel do kolegyne Marion Cotillard, s ktorou vraj prežil románik aj mimo kamier.

Údajná nevera vraj nie je jediným dôvodom, ktorý dohnal Angelinu k radikálnemu kroku. Hovorí sa tiež o tom, že Brad si nedokázal odpustiť užívanie marihuany, ktorú kombinoval s alkoholom. Reč je aj o agresívnom správaní. Jolie ako oficiálny dôvod rozvodu uviedla odlišný názor na výchovu detí, ktoré chce mať herečka po rozvode vo svojej starostlivosti.  

Viac o téme: Angelina JolieBrad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu