Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Škandál zo spálne Brada Pitta: Keď to Angelina zbadala, zúrila ako...

S Angelinou Jolie je neradno sa zahrávať. Zobraziť galériu (6)
S Angelinou Jolie je neradno sa zahrávať. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - ...správna žiarlivka! Hoci manželstvo Angeliny Jolie (40) a Brada Pitta (52) je na verejnosti prezentované ako bezproblémové a idylické, nie je tomu vždy tak. Aj hollywoodsku dvojicu občas potrápia problémy, ktoré sužujú väčšinu párov. Ako informuje portál radaronline.com, herečka sa musela nedávno popasovať so žiarlivosťou a prípadnou neverou. Sexi pestúnka si totiž podľa nej robila zálusk na jej hviezdneho a atraktívneho manžela.

Vie si spraviť poriadok! Mať intímny pomer s opatrovateľkou svojich detí je v šoubiznise celkom bežné. Svoje by o tom vedeli hovoriť napríklad speváčka Gwen Stefani, herečky Uma Thurman a Jennifer Garner, či Victoria Beckham. Stačilo by možno pár dní a k podvedeným hviezdam by sa zaradila aj Angelina Jolie, kvôli ktorej Brad Pitt kedysi opustil Jennifer Aniston. 


Mohlo by vás zaujímať: Nevera v Hollywoode: Celebrity, ktorým partneri nasadili parohy


Ako informuje web radaronline.com Angelina nedávno vyrazila pestúnku, ktorú vnímala ako hrozbu pre svoje manželstvo. „O Bradovi je známe, že so zamestnancami dobre vychádza a má s nimi priateľské vzťahy. Táto dáma s ním však až príliš okato flirtovala,” prezradil pre spomínaný portál dobre informovaný zdroj.    

Sexi pestúnka sa údajne vždy, keď bol pán domáci nablízku, kúpala v bazéne a vystavovala svoje krivky na obdiv. Pohár herečkinej trpezlivosti však pretiekol vo chvíli, keď sa jej naskytol obraz, ktorý sa jej vôbec nepáčil. „Angelina našla Brada a pestúnku v kuchyni. On bol po sprche a mal na sebe len uterák. Vraj si prišiel pre džús. Ona sa usmievala od ucha k uchu. To bola pre Jolie posledná kvapka,” uviedol informátor. „Konfrontácia medzi spomínanými ženami prerástla do obrovského kriku. Angelina však bola neoblomná a pestúnka si zbalila veci a zdúchla rýchlejšie, než si viete predstaviť,” uzavrel. 

Viac o téme: Angelina JolieBrad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu