Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Brad Pitt čelí ďalšiemu škandálu: Nevera so známou kolegyňou, Angelina na pokraji zrútenia!

Brad Pitt sa vraj zblížil s kolegyňou Marion Cotillard. Zobraziť galériu (8)
Brad Pitt sa vraj zblížil s kolegyňou Marion Cotillard. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Karma?! Že to v manželstve Brada Pitta (52) a Angeliny Jolie (40) nie je také ružové ako kedysi, sa špekuluje už dlhšiu dobu. Aj najnovšie správy z ich súkromia nepatria k tým pozitívnym. Sexi herec sa vraj počas nakrúcania najnovšieho filmu zahľadel do atraktívnej kolegyne Marion Cotillard (40). Hm, nie je vám tento scenár trošku povedomý?

Ich manželstvo je v troskách! Takéto titulky zaplavili v týchto dňoch zahraničné bulvárne weby. Reč je o Angeline Jolie a Bradovi Pittovi, ktorí spolu vychovávajú šesť detí. Nedávno sme vás na topkách informovali o tom, že herečka vyrazila pestúnku, s ktorou si jej manžel až podozrivo dobre rozumel. Najnovšie správy hovoria o jeho nevere so sexi francúzskou kolegyňou Marion Cotillard. 


Škandál zo spálne Brada Pitta: Keď to Angelina zbadala, zúrila ako...


Brad a Marion sa mali zbližiť počas nakrúcania filmu Five Seconds of Silence, kde stvárňujú dvojicu, ktorá sa do seba zamiluje. „Už od začiatku to medzi nimi veľmi iskrilo. Členovia štábu sú presvedčení, že ich láska pred kamerami nebola len hraná,” prezradil zdroj magazínu Star. Pitt sa údajne na pľaci správal akoby ani nebol ženatý a atraktívna Francúzka sa v jeho prítomnosti vždy rozžiarila. 

Ako sa tiež v časopise Star píše, Brad a Anglina v minulosti často prižmúrili oko nad tým, keď si jeden z nich trošku zaflirtoval. „Kým to neprekračovalo isté hranice, považovali to dokonca za korenie pre ich vzťah. Ale to, čo momentálne on cíti k Marion je celkom proti pravidlám. Manželstvo Pitta a Jolie je skutočne v ohrození,” uvádza sa v magazíne. 

„Keď Angelina zbadala fotky z nakrúcania, sama si všimla, že medzi Bradom a Marion čosi je. To jej paranoju ešte viac vystupňovalo a takmer sa zrútila,” dodal zdroj pre časopis Star. Kedysi atraktívna herečka vraj vychudla na menej ako 40 kíl a k zdravotným problém sa začali pridávať už aj tie psychické. 

Angelina si je totiž veľmi dobre vedomá, že láska pred kamerami môže pokojne prepuknúť aj v súkromí. Ona sama sa dala dokopy s Bradom počas nakrúcania filmu Pán a Pani Smithovci. Mimochodom, herec v tom čase tvoril pár s Jennifer Aniston. Žeby sa história opakovala? 

Medzi Bradom Pittom a Marion Cotillard to iskrilo od začiatku. Ich láska pred kamerami vraj nebola len hraná.
Zobraziť galériu (8)
Medzi Bradom Pittom a Marion Cotillard to iskrilo od začiatku. Ich láska pred kamerami vraj nebola len hraná.  (Zdroj: Paramount Pictures)

S informáciami o nevere Brada Pitta prišiel magazín Star.
Zobraziť galériu (8)
S informáciami o nevere Brada Pitta prišiel magazín Star.  (Zdroj: Star)

 

 

Viac o téme: Angelina JolieBrad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu