Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Angelina Jolie rozpútala peklo: Milenka sa zrútila! Čaká s Bradom dieťa?

Angelina Jolie si vraj na manžela najala súkromného detektíva. Chcela preveriť, či je vzťah medzi Bradom a Marion len pracovný. Zobraziť galériu (8)
Angelina Jolie si vraj na manžela najala súkromného detektíva. Chcela preveriť, či je vzťah medzi Bradom a Marion len pracovný. (Zdroj: Paramount Pictures a SITA)

LOS ANGELES - Celým svetom aktuálne hýbe rozvod Angeliny Jolie (41) a Brada Pitta (52). Herečka po 12 rokoch vzťahu hovorí o neprekonateľných rozdieloch a odlišných názoroch na výchovú detí. Špekuluje sa však o drogách, agresívnom správaní a nevere, ktorej sa mal fešáčik dopustiť. Správy, ktoré sa v súvislosti s niekdajším rozprávkovým párom a údajnou milenkou Marion Cotillard (40) objavujú, sú ale stále viac a viac šokujúce.

O kríze vo vzťahu najkrajšieho holywoodského páru sa špekulovalo už neraz. Aj v máji tohto roka prišli zahraničné médiá s tým, že bol Brad Pitt svojej manželke Angeline Jolie neverný s kolegyňou Marion Cottilard, s ktorou od marca nakrúcal film Spojenci. Rodičia šiestich ratolestí tieto správy nekomentovali. V týchto dňoch ale herečka šokovala svet, keď začiatkom týždňa podala žiadosť o rozvod.

V súvislosti s krachom manželstva sa intenzívne hovorí o nevere. Angelina si vraj najala súkromného detektíva, ktorý mal preveriť, či vzťah medzi Bradom a Marion je viac než pracovný. Aké boli výsledky jeho pátrania, nevedno. Isté však je, že Cotillard sa za pár hodín stala na internete najvyhľadávanejšou celebritou. Niektoré médiá dokonca uvádzajú, že Francúzka čaká s Bradom dieťa, ktoré by malo prísť na svet už v decembri. 

Zaujímavé na vzniknutej situácii je to, že Cotillard tvorí pár s francúzskym kolegom Guillaumeom Canetom, s ktorým má 5-ročného syna Marcela. Aj ona teda má čo vysvetľovať. „Správy o tom, že Marion podviedla svojho partnera s Bradom Pittom ju psychicky ničia,” uviedol pre Daily Mail zdroj z herečkinho okolia.

S nervami v koncoch je zrejme aj samotný Brad. Ten sa vraj o plánoch svojej ešte stále manželky dozvedel len pár hodín pred tým, než žiadosť o rozvod podala. V kruhu najbližších sa vyjadril, že Angelina rozpútala hotové peklo a vôbec nebrala do úvahy to šialenstvo, ktoré svojím rozhodnutím vyvolá. „Je mi z toho veľmi smutno. Momentálne sú však najdôležitejšie záujmy našich detí,” uviedol v oficiálnom vyhlásení Brad Pitt.  

Rozvod roka vyvolal ošiaľ aj medzi mnohými celebritami. Speváčka Adele v rámci koncertu venovala Bradovi a Angeline skladbu, modelka Chrissy Teigen sa na twitteri vyjadrila, že je touto správou tak rozrušená, že nedokáže ani pracovať. Mnohí očakávali, ako koniec Brangeliny okomentuje Jennifer Aniston, ktorú Brad v čase manželstva podviedol a odkopol práve kvôli Angeline. „To je karma,” povedala vraj pre Us Weekly hviezda seriálu Priatelia, ktorá je momentálne šťastne vydatá. 

Marion Cotillard sa nedávno ukázala v spoločnosti. Pod voľnými bielymi šatami vraj schovávala tehotenské bruško.
Zobraziť galériu (8)
Marion Cotillard sa nedávno ukázala v spoločnosti. Pod voľnými bielymi šatami vraj schovávala tehotenské bruško.  (Zdroj: SITA)

Bozky Brada Pitta a Marion Cotillard počas nakrúcania filmu Spojenci vraj neboli hrané.
Zobraziť galériu (8)
Bozky Brada Pitta a Marion Cotillard počas nakrúcania filmu Spojenci vraj neboli hrané.  (Zdroj: Paramount Pictures)

Viac o téme: Angelina JolieBrad PittMarion Cotillard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu