Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Najznámejšia silikónka ako rajcovná školáčka: S touto by dral lavice každý chlap!

Katie Price bola v outfite neposlušej školáčky sexi. Zobraziť galériu (6)
Katie Price bola v outfite neposlušej školáčky sexi.

LONDÝN - Mať takúto spolužiačku! Katie Price (37) sa zviditeľnila najmä vďaka svojmu telu a silikónovým prsiam, ktoré ochotne pretŕčala pri každej možnej príležitosti. Dnes je z nej päťnásobná matka a prezentuje sa ako podnikateľka. Pred pár dňami uvádzala na trh vlastnú mobilnú aplikáciu. Pri tej príležitosti sa predviedla v rajcovnom outite neposlušnej školáčky a pošteklila tak fantáziu mnohých mužov.

Kostým neposlušnej školáčky na tele sexbomby dokáže priviesť na hriešne myšlienky nejedného chlapa. Toho si je dobré vedomá aj britská silikónka Katie Price. Na predstavenie novej mobilnej aplikácie prišla preto nahodená v bielej blúzke s hlbokým výstrihom, károvanej minisukničke a dráždivých pančuškách. Imidž sexi študentky umocnili dioptrické okuliare s hrubým rámom. 

Blondínka, ktorá má päť detí, sa dlhé roky živila pretŕčaním svojho tela. Nečudo, že pred prítomným fotografmi sa vykrúcala zo všetkých strán. Do objektívov vystavovala bujné vnady a chutný zadoček. Nuž, niektoré ženy sa ani po rokoch a pod vplyvom materstva vôbec nemenia...

Katie Price vie, čo na chlapov platí.
Zobraziť galériu (6)
Katie Price vie, čo na chlapov platí.

Viac o téme: Katie Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu