Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Bože môj, čo z nej vyrastie?! Princezná sa opičí po známej mame

Princess vyzerá ako mamin klon. Zobraziť galériu (7)
Princess vyzerá ako mamin klon. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - V maminých šľapajách! Hoci má Princess Andre len 9 rokov, už teraz sa o ňu bulvár dosť zaujíma. Blonďavé dievčatko totiž svojej mame, sexbombe Katie Price (38), akoby z oka vypadlo. Rovnako má rado výstrednosť, výrazné líčenie...áno, dobre čítate, a najnovšie si začína budovať fanúšikovsku základňu prostredníctvom sociálnych sietí. Tiež si kladiete otázku, čo z nej vyrastie?!

Aká matka, taká Princess! Už keď sa dcérka sexbomby Katie Price a speváka Petra Andreho narodila, bolo zrejmé, že bude iná, než väčšina malých dievčat. Okrem nezvyčajného mena púta pozornosť aj "vyumelkovaným" vzhľadom. V jej prípade sú už priam samozrejmosťou líčenie, umelé riasy, lak na nechtoch, či vyžehlené vlasy. Pri pohľade na malú blondínku musí byť skrátka každému jasné, kto je jej vzorom. 

Princess sa najnovšie inšpirovala slávnou maminou a na sociálnych sieťach si začala budovať fanúšikovskú základňu. Už pár dní je aktívna na instagrame, kde pridala prvé video a pár záberov. Hoci mnohých princeznička nadchla, našli sa i takí, ktorí jej mamu Katie zavalili kritikou. 

Blonďavá sexbomba však na tom nevidí nič zlé. Na konto svojej dcéry má heslo a sľúbila, že bude dohliadať na to, čo tam mladá slečna pridáva. Všetko nasvedčuje tomu, že Princess je rada stredobodom pozornosti. „Dúfam, že z toho čoskoro vyrastie. Ak nie, budeme ju musieť zatvoriť do kláštora,” povedal na margo toho jej otec Peter Andre. Ktorá z týchto dvoch možností vám príde viac reálna? 

Katie Price je nadšená z toho, že má vlastný profil na instagrame.
Zobraziť galériu (7)
Katie Price je nadšená z toho, že má vlastný profil na instagrame.  (Zdroj: Instagram)

V prípade Princess Andre je výrazné líčenie samozrejmosťou, hoci má len 9 rokov.
Zobraziť galériu (7)
V prípade Princess Andre je výrazné líčenie samozrejmosťou, hoci má len 9 rokov.

Viac o téme: Katie PricePrincess Andre
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu